FT:Норич Сити 1-0 Тотнъм

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Норич Сити - Тотнъм

Мнениеот sandi74 » 23 фев 2014 19:32

Канарчетата полетяха.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 23 фев 2014 19:53

we are the champions написа:1X съмнява ме Тотнъм да вземе трите точки :)

Браво на Норич !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 фев 2014 19:58

Норич и преди са изненадвали неприятно Тотнъм дори на техен терен. Радвам се, че пак успяха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Мнениеот Rooster1912 » 23 фев 2014 19:59

Канарчетата си надиграха Тотнъм отвсякъде и напълно заслужено победиха. Изключително ценна победа в битката за оставане!
Последна промяна от Rooster1912 на 23 фев 2014 20:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 23 фев 2014 20:00

Това ли беше играта играта на най-добрият гост в Англия.Пълен ужас,1 точен удар и почти никакви атаки към противниковата врата.Топ 4 си заминава,приоритет на отбора трябва да стане ЛЕ и лятото,като дойде опитен мениджър да има промяна.Всеки мач с Бенталеб,Паулиньо,Ленън и Шадли не става,не знам защо играчи като Ериксен,Таузънд,Сигуртсон станаха резерви.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 23 фев 2014 20:02

MagicMoments написа:Това ли беше играта играта на най-добрият гост в Англия.Пълен ужас,1 точен удар и почти никакви атаки към противниковата врата.Топ 4 си заминава,приоритет на отбора трябва да стане ЛЕ и лятото,като дойде опитен мениджър да има промяна.Всеки мач с Бенталеб,Паулиньо,Ленън и Шадли не става,не знам защо играчи като Ериксен,Таузънд,Сигуртсон станаха резерви.

Съгласен съм с теб.Според мен някой от тези играчи не трябваше да бъдат купувани.Пример Солдадо.Човекът от 1 метър пропуска,но не е само той и други играчи играят под нивото си.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 23 фев 2014 20:20

sven_goran написа:Мисля си, че Хютън ще оцелее и след този мач...,
1-0

Безобразна игра на Тотнъм. По-слаб гост от тях, тази година не е идвал на Кароу Роуд!
И все пак да похваля Норич - играхме стегнато и залужено победихме.

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Мнениеот superspiro » 23 фев 2014 21:31

TottenhamFC написа:
MagicMoments написа:Това ли беше играта играта на най-добрият гост в Англия.Пълен ужас,1 точен удар и почти никакви атаки към противниковата врата.Топ 4 си заминава,приоритет на отбора трябва да стане ЛЕ и лятото,като дойде опитен мениджър да има промяна.Всеки мач с Бенталеб,Паулиньо,Ленън и Шадли не става,не знам защо играчи като Ериксен,Таузънд,Сигуртсон станаха резерви.

Съгласен съм с теб.Според мен някой от тези играчи не трябваше да бъдат купувани.Пример Солдадо.Човекът от 1 метър пропуска,но не е само той и други играчи играят под нивото си.

Вашите шефове изпуснаха златен шанс да превърнат Тотнъм в топ отбор с грешната си селекция. Скъпи играчи като Ламела и Солдадо се провалиха тотално.
When you walk through a storm, hold your head up high...

Върни се в “Футбол - Свят”