Parmalat написа:Защо ми се струва че това първенство ще се получи следното нещо.Всички отбори играят накрая Италия печели![]()
Ами дано
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Parmalat написа:Защо ми се струва че това първенство ще се получи следното нещо.Всички отбори играят накрая Италия печели![]()
tihomir_rs написа:много ме е яд днес за Египет-заслужаваха победата.
Нека това първенство бъде първенство на изненадите.
Довечера искам СЩ да дялне макароните
cska_90 написа:niki_rs написа:Това да преместят Австралия в Азия си е цяла загадка.
Предстоящото европейско ще бъде същия бълбоч с увеличаване броя на финалистите
Така е- сега ще гледаме на СП или Нова Зенландия или някой от Азия(Бахрейн,КНДР,Саудидска Арабия),които са си недоразумения отвсякъде!
Също така не е разбираемо и разпределението на квотите -според мене Европа и Ю.Америка заслужата още една две за сметка на Азия примерно.От Азия освен Австралия,Корея и доняке Япония другото е мале мила.Аи според мене не трябва баражите да са С.Америка-Ю.Америка,защото така отпада доста добър отбор(най-вероятно или Еквадор или Ходурас/Мексико,а тези отбори разполагат с доста добри играчи),а другия да е Океания-Азия,които и да бие е по-слаб от тези трите.Добре си бяха досега С.Америка-Океяния и Южна Америка-Азия,що ги смениха незнам!
Parmalat написа:tihomir_rs написа:много ме е яд днес за Египет-заслужаваха победата.
Това няма как да стане Американците са добри на баскетбол,на хокей,бейзбол,но на футбол са си посредствен отбор (имат само един полуфинал на световното).Докато Италия имат най-добрата защита в света(катеначо) и едни от най-добрите нападатели.Довечера ще си проличи разликата в класите м/у двата отбора.Моята прогноза е Италия-САЩ 3-0
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Parmalat написа:tihomir_rs написа:много ме е яд днес за Египет-заслужаваха победата.
Това няма как да стане Американците са добри на баскетбол,на хокей,бейзбол,но на футбол са си посредствен отбор (имат само един полуфинал на световното).Докато Италия имат най-добрата защита в света(катеначо) и едни от най-добрите нападатели.Довечера ще си проличи разликата в класите м/у двата отбора.Моята прогноза е Италия-САЩ 3-0
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта