damageplan написа:milen.hristov написа:12 ФЕВРУАРИ - НЯМАМЕ УЧАСТНИЦИ
Това е добра новина , поне днес няма да се притеснявам ,че някой български турист на олимпиадата може да се контузи.
+1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
damageplan написа:milen.hristov написа:12 ФЕВРУАРИ - НЯМАМЕ УЧАСТНИЦИ
Това е добра новина , поне днес няма да се притеснявам ,че някой български турист на олимпиадата може да се контузи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Унгарка току що излезе на 6-то място в спускането...........нашите са на по 6 секунди
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
damageplan написа:rhaegar написа:Унгарка току що излезе на 6-то място в спускането...........нашите са на по 6 секунди
В Унгария се намират най-високите планини в Европа .![]()
shotgun blues написа:Канал 1 защо не дават награждаванията ,какво е това нещо Олимпиада без да видим спортистите как си получават медалите ?
rhaegar написа:shotgun blues написа:Канал 1 защо не дават награждаванията ,какво е това нещо Олимпиада без да видим спортистите как си получават медалите ?
Те май не ги правят на място. Има малка церемония с букети, медалите не знам кога ги дават.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта