Олимпиадата в Сочи: Иновации в действие

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Олимпиадата в Сочи: Иновации в действие

Мнениеот boabbb » 06 фев 2014 15:42

Те ти иновация :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 фев 2014 15:54

boabbb написа:Те ти иновация :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Изображение

Китайската и Лондонската ЛЕТНИ Олимпиади са стрували общо 54 млрд, а всички зимни до сега общо не струват 50 млрд , като не са икономисвали от иновативни тоалетни :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2014 16:11

Всички зимни олимпиади до сега, са се правили в изградени вече зимни курорти с изградени инфраструктура и съоръжения, а не като сегашната всичко да се строи от нулата и да се строи чисто нов курорт ;) Стефче, не знам вече на какъв език трябва да ти се каже, че си неадекватна 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 06 фев 2014 16:18

За олимпиадатя в Сочи комунистическите престъпници бяха похарчили колосалните 50 милиарда евро , но както виждате поради тяхната некадърност и неграмотност даже и с такива колосални пари не могат да се справят с една олипиада, даже и един хотел не могат да построят и управляват като хората тези човекоподобни създания комунистите! Друг е въпроса , че те са крадци по природа и нищо чудно поне половината от тези пари да са откраднати от комунягите!И не случайно нормалните хора се оплакват от условията там!
Бог да пази България от комунисти!
Последна промяна от Безкомпромисен на 06 фев 2014 16:19, променено общо 1 път.
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 фев 2014 16:18

CTAHKO написа:Всички зимни олимпиади до сега, са се правили в изградени вече зимни курорти с изградени инфраструктура и съоръжения, а не като сегашната всичко да се строи от нулата и да се строи чисто нов курорт ;) Стефче, не знам вече на какъв език трябва да ти се каже, че си неадекватна 8-)

Стефани е пич, а не пичка ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 фев 2014 16:19

Двамата ни скиори не скриха удивлението си от олимпийското трасе за спускане - Георги Георгиев и Никола Чонгаров бяха много впечатлени от трасето в коментарите си след първата официална тренировка.

"Много яка писта, заяви Георги Георгиев. Трите скока са супер атрактивни, единият е с дължина като за Владо Зографски. До първата контрола изоставането ми бе секунда и нещо, след това нарасна до 4, а в края аз сам се поизправих, за да не натоварвам екстремно тялото си още първия ден. Доволен съм. Утре ще опитам да пусна още скорост."

Никола Чонгаров също е бил по-предпазлив в последните метри: "Все пак днес денят бе за опознаване. Наблегнахме много на разглеждането на трасето, тъй като за първи път ни пуснаха на пистата. Тя е перфектно подготвена, просто е съвършена. Утре отпускам ските още".

Георгиев се нареди 54-ти в първата официална тренировка, а Чонгаров веднага след него. Двамата изостанаха на около 8 секунди от най-бързия в дебютните спускания - Боде Милър от САЩ. Веднага след прибирането в селото словенският треньор на алпийците ни Расто Азнох направи разбор на първите спускания на българските скиори.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2014 16:20

Балкански Орел написа:
CTAHKO написа:Всички зимни олимпиади до сега, са се правили в изградени вече зимни курорти с изградени инфраструктура и съоръжения, а не като сегашната всичко да се строи от нулата и да се строи чисто нов курорт ;) Стефче, не знам вече на какъв език трябва да ти се каже, че си неадекватна 8-)

Стефани е пич, а не пичка ! :mrgreen:

Знам, знам, ама чак пък пич :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 06 фев 2014 16:24

CTAHKO написа:
Балкански Орел написа:

Стефани е пич, а не пичка ! :mrgreen:

Знам, знам, ама чак пък пич :lol: :lol: :lol:

Добре, коч. :mrgreen:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 фев 2014 16:24

Ти не можеш да сравниш две двуцифрени числа , а за езици ми говориш :lol:
Сигурно ако те питам какви пари ти плащат и да искаш няма да може да ми отговориш :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 фев 2014 16:27

stefani написа:

Ти не можеш да сравниш две двуцифрени числа , а за езици ми говориш :lol:
Сигурно ако те питам какви пари ти плащат и да искаш няма да може да ми отговориш :lol:

Някакви бегли опити за остроумие ли долавям :? :roll:

Върни се в “Сочи 2014”