Тия Гьотеборг си падат малко "ругачи".
Дано не изпоконтузят половината ни отбор.
Иначе очаквам здрав мач и победа за нас с един гол разлика.
Днес Локомотив ще изиграе още една престижна контрола.
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Днес Локомотив ще изиграе още една престижна контрола.

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
-
- Контакти:
fena написа:Тия Гьотеборг си падат малко "ругачи".
Дано не изпоконтузят половината ни отбор.
Иначе очаквам здрав мач и победа за нас с един гол разлика.
Не го пиша с цел да се заяждам или да ви провокирам , но според теб какво ли ще си кажат те за вас ?
Не знам защо ги определи като такива, след като (аз съм почти убеден в това) сигурно не си им гледал и един мач.
По-принцип знам, че от едно време тази "школа" (скандинавската) е известна с по силовия си и борбен футбол. Норвежци, финландци, шведи, не са много прославени техници и разчитат повече на силата и групоста. Та в този смисъл беше моето изказване... Иначе си прав, кой знае шведите пък нас на какви ни определят, може би аборигени 

[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]
eelche написа:крАСАВци написа:velito написа:крАСАВци написа:... докато не дойдат Любимец и Витоша и ни "разкрият" какви продажници имаме в отбора
На мен на мача срещу Стяуа много ми харесаха ако играем така в първенството 100% ще се класираме в Европа (но не вярвам да играем така)
На кой не му харесаха срещу Стяуа? И преди имахме много силен отбор, но за жалост съставен от дупедавци. Тоя сезон завършваме 6 - 7 място... какви Европи бе братле, Динев не искаше да плати билетите до Холандия за мача с Витес...
За нас сезона свърши... кой както иска да го приема.
Аз не мога да го разбера тоя манталитет,та преди началото на сезона кой ви слагаше в сметките вас?А какво се случи след това - дълго време бяхте в челото и в крайна сметка завършихте в първата седмица.Все още има 3 мача преди първенството да се раздели на първа и втора седмица,а съм убеден,че всеки ще изпитва трудности на гостуванията на Лаута.Ами беройци какво да кажат,имат егати отбора,супер стадион,публиката публика,а ще играят с Гоцето,Локо София и тото отбора на Венци Баничаря?
Феновете на Локомотив Пловдив не се интересуват от призовите места, а отбора да излезе и да остави сърцата си на терена, това нещо го няма сега и стадиона е безобразно празен, миналия сезон без никакви амбиции и меко казано посредствени футболисти ходихме 3-4 пъти повече хора! Не можех да го разбереш, защото ние сме друга природа!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
velito написа:Иначе евала на Бранко какви контроли ни е организирал
E как..Бранко е "машина".

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Много мрънкане, много чудо! Има много истини в писанията до тук, но вече е адски банално да се пише и говори само едно и също!
Играли сме хубаво оня ден, ама пак не било хубаво
С това гледане само назад, нищо няма да постигнем, а точно обратното! .......
Ние сме Локомотив Пловдив и съм повече от убеден, че добрите времена в този клуб не са далеч, защото черно-белия клуб от Пловдив и публиката му са едни от малкото, които го заслужават истински в тази държава
Как един не се сети днес да поздрави иконата на Локомотив, Христо Бонев днес по случай 67-мия му рожден ден
БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО ГОСПОД ТЕ ДАРИ С ДЪЛГОЛЕТИЕ ЗУМЕ!
Играли сме хубаво оня ден, ама пак не било хубаво

С това гледане само назад, нищо няма да постигнем, а точно обратното! .......
Ние сме Локомотив Пловдив и съм повече от убеден, че добрите времена в този клуб не са далеч, защото черно-белия клуб от Пловдив и публиката му са едни от малкото, които го заслужават истински в тази държава

Как един не се сети днес да поздрави иконата на Локомотив, Христо Бонев днес по случай 67-мия му рожден ден

БЪДИ ЖИВ И ЗДРАВ И ДАНО ГОСПОД ТЕ ДАРИ С ДЪЛГОЛЕТИЕ ЗУМЕ!
Mного "престижна" контрола се получи. Прекратен мач......
- Rooster1912
- Контакти:
След разправия между резервните скамейки на Локо Пд и Гьотеборг, в която активно участие взеха дори треньорите, главният съдия прекрати предсрочно мача, с около 6 минути по-рано при резултат 4:0 за Гьотеборг!
Обърка се тотото май, май, а?! хахахаахахах Няма такъв цирк, ей

При 2:0 мачът беше изваден от бет365. Смятай.
- shotgun blues
- Контакти:
4-0 и прекратен мач заради спор между скамейките .... пореден цирк с участието на Локомотив Пловдив
Дано Коко Динев е направил добри пари,както и да го е играл
Дано Коко Динев е направил добри пари,както и да го е играл
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]