Динамо Киев - Локомотив Пловдив 2:0 FT
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 17:30 Динамо Киев - Локомотив Пловдив - прогнози и коментари
Нека не правим прибързани прогнози !
Дайте линкове за мача?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
1-во полувреме : 0:0
2-ро полувреме : 5:0
Съжалявам феновете на Локомотив
2-ро полувреме : 5:0
Съжалявам феновете на Локомотив
blague написа:Съжалявам феновете на Локомотив
Споко, ние си го заслужаваме!
Няма да има нищо по-реално от изразителна загуба за нас, но на мен лично не ми пука, дори да е така!
Подобни контроли могат да ни бъдат само от полза.
Надявам се по-малко от нас да се впечатляват от резултатите в контролите? През последните години все сме колебливи в представянето си в контролите, но после в първенството все сме приятната изненада.....! Пожелавам си същото и сега!
Подобни контроли могат да ни бъдат само от полза.
Надявам се по-малко от нас да се впечатляват от резултатите в контролите? През последните години все сме колебливи в представянето си в контролите, но после в първенството все сме приятната изненада.....! Пожелавам си същото и сега!
svobodni написа:blague написа:Съжалявам феновете на Локомотив
Какво си заслужаваме бре? Че не можем да бием Динамо Киев или Днипро ли, дето 2/3 от съставите им са в националния ли?
Ако играехме с Астана или онези другите(как бяха?), да се ядосваш.......!
Ясно ми е, каво искаш да кажеш, но в случая е неуместно. Ние заслужаваме повече добро от сега и съм убеден, че ще го получим, но за всичко си има времето!
fire написа:svobodni написа:blague написа:Съжалявам феновете на Локомотив
Какво си заслужаваме бре? Че не можем да бием Динамо Киев или Днипро ли, дето 2/3 от съставите им са в националния ли?
Ако играехме с Астана или онези другите(как бяха?), да се ядосваш.......!![]()
Ясно ми е, каво искаш да кажеш, но в случая е неуместно. Ние заслужаваме повече добро от сега и съм убеден, че ще го получим, но за всичко си има времето!
Не говорех за контролата, говорех като цяло за случващото се в клуба. Всеки си заслужава съдбата.... както Христола клатеше жълтите 10 години, така сега си заслужаваме и Мушанов (шофьора на Динев) за президент.
Не виждам никакъв смисъл от контроли, в които ще те тупат като мече у дувар. Нито самочувствие ще натрупат футболистите, нито ще извлекат някакви ползи. Но, вие си знаете или по скоро собственика ви.
- Пловдивчанина
- Контакти:
svobodni написа:fire написа:svobodni написа:blague написа:Съжалявам феновете на Локомотив
Ако играехме с Астана или онези другите(как бяха?), да се ядосваш.......!![]()
Не говорех за контролата, говорех като цяло за случващото се в клуба. Всеки си заслужава съдбата.... както Христола клатеше жълтите 10 години, така сега си заслужаваме и Мушанов (шофьора на Динев) за президент.
Kaто си толкова отворен, ако Коко се махне кой ще стане спонсор!? Ти ли!? Или държиш да закриеш Локомотив!?
Нека "жълтите" комплексари знаят, че Бог гледа и тъпкано им го върна!!!