Аднан Янузай - Фен Тема
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Аднан Янузай - Фен Тема
Страхотен футболист .Успех на момчето . 

-
- Контакти:
Голям потенциал има, може да стане много голям. В Англия, разбира се, веднага го натоварват с определения, сравнения, медиен шум и пр. Много млади футболисти така почнаха, като се очакваше, че ще бъдат най-добрите във Света, когато стигнат пика на кариерите си (25-28г).
Честно да си кажа, според мен са малко пресилени хлвалбите, за момента. Не ме разбирайте погрешно, момчето има дрибъл, шут и пас (когато реши да подава), а още е с много крехка физика. На неговите години обаче Гьоце вече играеше като лидер в Дортмунд и толкова освободено, макар и на 18-19 години.
Ще видим как ще се развие за напред. Много зависи и от средата, разбира се, а в момента тя не е от най-розовите в Юнайтед.
Честно да си кажа, според мен са малко пресилени хлвалбите, за момента. Не ме разбирайте погрешно, момчето има дрибъл, шут и пас (когато реши да подава), а още е с много крехка физика. На неговите години обаче Гьоце вече играеше като лидер в Дортмунд и толкова освободено, макар и на 18-19 години.
Ще видим как ще се развие за напред. Много зависи и от средата, разбира се, а в момента тя не е от най-розовите в Юнайтед.
Има талант момчето, едва на 18. Не мисля, че чак толкова го величаем, просто отдаваме нужното, че е титуляр този сезон! Не, че е трудно при наличието на Ашли и контузения Нани. Използва си шансът и гласуваното доверие от мениджъра.
Тоя е недоносен бе , раждал се е във 300 страни и още не знае какъв е - националност де 

Последна промяна от MuFc1878 на 26 яну 2014 23:13, променено общо 1 път.
Причина: Да спазваме добрият тон :)
Причина: Да спазваме добрият тон :)
milka написа: Тоя е недоносен бе , раждал се е във 300 страни и още не знае какъв е - националност де

Може да играе за Англия, Белгия, Турция, Косово и Сърбия

milka написа:Тоя е недоносен бе , раждал се е във 300 страни и още не знае какъв е - националност де
мисля че избра да играе за Косово

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:milka написа:Тоя е недоносен бе , раждал се е във 300 страни и още не знае какъв е - националност де
мисля че избра да играе за Косово
Глупости

Офтопик:
Офтопик:
Много талант има в това момче. Определено има шанс да се превърне в ключов играч за Юнайтед.
Иначе доколкото помня той май е решил да играе за Косово (нищо ,че УЕФА официално не са ги регистрирали като отбор).
Иначе доколкото помня той май е решил да играе за Косово (нищо ,че УЕФА официално не са ги регистрирали като отбор).
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64