цска отказа да бъде награден!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Re: цска отказа да бъде награден!

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 14 юни 2009 01:42

Едва ли,на тия много не им се отдава да печелят 1 място.И всяко спечелено нещо не го делят,камоли да се разделят със калъфката. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 14 юни 2009 20:03

ТАМПЛИЕР написа:
124 написа:
ТАМПЛИЕР написа:Уаул,браво. :lol:
Такива като тебе кадето заплашват пред комп. се наричат интернет хулигани. ;)[/quote

Така ли?Че какво съм заплашвал?Просто напомням исторически факти.А "кадето" се пише с"Ъ".Или там при Соломоновия храм имате друг правопис?Да,бе-вие сте тамплиери,вие ги разбирате нещата.Между другото,сте минали и през нашите земи,ама цар Калоян малко ви е понабил каските,или греша?Ей-това да си българин,и да се правиш на латински цървул или на негър,не е лесно!Вземи почети малко история и махни тоя тъп аватар,ако искаш някой да те приема сериозно.Инак не са ти глупави мненията,ама...

Ти на комуняга ли ми се правиш,че ми нареждаш.И аз, ако ти правя забележки.
почети се пише прочети и бла,бла,бла и бла................. :lol:
Къде подяволите си видял човек със синьо сърце?
От теб научавам че франсетата са били латински цървули,евала.
Дърт комунист такъв. ;)

Прост си като гъдулка.Бих казал-безнадеждно прост.Не става само с чикии,трябва четене!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 15 юни 2009 19:17

То най-лесно е да кажем ще ти............вместо да кажеш нещо умно и добро.
При теб тази липса на приятели с които да кежеш нещо е трудно.
Че тамплиерите са властвали на Балканската част на латинската империя през 13в и т.н.
Това не ги прави латинци,значи ако ДПС ви купи след изборите твоя отбор, значи автоматично ставаш турче,така ли? :o
Виждам че историята не ти куца,поне в този раздел.И аз ако почна да ти отвръщам на такива капацитети,ще те е срам на себе си ;).Капиш!!!
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 15 юни 2009 20:26

ТАМПЛИЕР написа:То най-лесно е да кажем ще ти............вместо да кажеш нещо умно и добро.
При теб тази липса на приятели с които да кежеш нещо е трудно.
Че тамплиерите са властвали на Балканската част на латинската империя през 13в и т.н.
Това не ги прави латинци,значи ако ДПС ви купи след изборите твоя отбор, значи автоматично ставаш турче,така ли? :o
Виждам че историята не ти куца,поне в този раздел.И аз ако почна да ти отвръщам на такива капацитети,ще те е срам на себе си ;).Капиш!!!

Не стига,че си прост,ами си скучен и посредствен.Без книжки не става-трябва да се чете,за съжаление!
Между другото,тамплиерите са давали обет да не докосват жена,така че са се побоцквали отзад.Ти да не би да го взимаш на спатия?То лошо няма,ама хората говорят...

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 17 юни 2009 20:25

Ти с този последния ти пост,се уверих че си достоен за накоя награта като малумник на годината.
Къде съм тръгнал,аз да те забавлям пък тебе,че съм ти бил скучен и посредствен.През оная ми ************** че ти е скучно.Мен тия работи не ми разправяй,че тамплиерите са давали обекти да не правят,това-онова.Било им забранено да носят бижута,да опъват жените и да ядът само хляб и да пият вода.Но като плячкосвали всичко това никъде не са спазвали тия клетви
И си смени детските книжки,че инфор. ти е грежна.
И да даваш оценки на човек който не познаваш е доста комплексирано. :lol:
Аре прав ти път.
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 17 юни 2009 23:19

ТАМПЛИЕР написа:Ти с този последния ти пост,се уверих че си достоен за накоя награта като малумник на годината.
Къде съм тръгнал,аз да те забавлям пък тебе,че съм ти бил скучен и посредствен.През оная ми ************** че ти е скучно.Мен тия работи не ми разправяй,че тамплиерите са давали обекти да не правят,това-онова.Било им забранено да носят бижута,да опъват жените и да ядът само хляб и да пият вода.Но като плячкосвали всичко това никъде не са спазвали тия клетви
Аре прав ти път.

Само десет правописни грешки и няколко пунктуационни в девет изречения-феноменално постижение!Цървул неграмотен,научи първо българския език,после давай мнения!Ти оценките сам си ги даваш,погледни се как пишеш,бе,несретнико, латино-хомо-рицарче недоклатено!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Модератор ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Модератор ЦСКА » 18 юни 2009 00:40

Вие двамата :ТАМПЛИЕР и 124 ,ще престанете ли вече? Следващо подобно мнение, ще се наказва!!!

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 18 юни 2009 09:54

124 написа:
ТАМПЛИЕР написа:Ти с този последния ти пост,се уверих че си достоен за накоя награта като малумник на годината.
Аре прав ти път.

Само десет правописни грешки и няколко пунктуационни в девет изречения-феноменално постижение!Цървул неграмотен,научи първо българския език,после давай мнения!Ти оценките сам си ги даваш,погледни се как пишеш,бе,несретнико, латино-хомо-рицарче **********о!

Боли ме............че съм направил 10000092 грежки :lol: .
Дори и да лижеш на баща си топките,хич не ме вълнуваш.
То и и ти си грежка,ама.............никой не е осъдил ва'ще. :lol:
И каква е оценката на президента,прочетелия?
Малкото евроидиотче умря от злоба. :lol:
Изображение

Върни се в “ЦСКА”