BadBoy написа:stefani написа:Нямат пари за терен Локото, а могат да харчат за подготовка в Испания ?
Защо си мислиш, че един лагер в чужбина струва много повече, отколкото един лагер в България?
Сега е момента да говориш в цифри .

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
BadBoy написа:stefani написа:Нямат пари за терен Локото, а могат да харчат за подготовка в Испания ?
Защо си мислиш, че един лагер в чужбина струва много повече, отколкото един лагер в България?
ЕМИЛ написа:BadBoy написа:stefani написа:Нямат пари за терен Локото, а могат да харчат за подготовка в Испания ?
Пловдив1926 написа:Да ама мачовете по тия турнирчета ги има по заложните къщи, а контролките с пирин гоце делчев - не.
BadBoy написа:ЕМИЛ написа:BadBoy написа:stefani написа:Нямат пари за терен Локото, а могат да харчат за подготовка в Испания ?
Цифрите са следните
7 дни бях в Мармарис в 5 звезден СПА в сезон пик и всичко ми струваше с пътя до там 1200лв. Може да провериш в сезон пик в Слънчев бряг или друг наш елитен курорт в 5 звезден СПА, колко ще ти струва почивката.
Като добавим тук, че големите групи ползват големи отстъпки и нещата става още по-интересни.
Та за 14 дни на човек със всички процедури струва не повече от 2000лв.
Те ходят макс около 40 човека група, което излиза около 80 000лв.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
локо до живот написа:ей така най-много обичам-плюете,плюете,после като бием всички млъквате,ако падаме продължавате да плюете
Пловдив1926 написа:Кой е млъкнал бе. Просто сме реалисти. Да докарам доход от 10 милиона на година, с три-четири ще издържам Локомотив, ама до тогава ей на такива мастии като дебелия ще трябва да се разчита.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост