Манчестър Сити започна годината с победа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Манчестър Сити започна годината с победа

Мнениеот rhaegar » 01 яну 2014 21:43

dreben23 написа:Манчестър бие, ама Арсенал лидер и през 2014-та. :)
И пак няма тема. ;) Пълно пренебрежие от всички, които щяха да изригнат като вулкан, ако не беше головият нюх на Никлас Бендтнер, кефи ме тоя самурай. Появява се от нищото просто и носи радостта от победата.

Очаквах да бъде тежък мача, много е неприятен за съперниците тоя Кардиф. Винаги може да хвърлят някоя сериозна бомба, имам си винаги едно наум за тях. :)

Е па и темите ли да ви правим? :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 01 яну 2014 22:12

Сити са добър отбор,но им предстоят много тежки гостувания пролетта.Имат гостуване на Юнайтед,Тотнъм,Арсенал,Ливърпул,Нюкасъл .. Не е малко.Особено с тяхната колеблива игра като гост нищо не се знае. ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 яну 2014 22:25

Stanislav_Ivanov написа:Сити са добър отбор,но им предстоят много тежки гостувания пролетта.Имат гостуване на Юнайтед,Тотнъм,Арсенал,Ливърпул,Нюкасъл .. Не е малко.Особено с тяхната колеблива игра като гост нищо не се знае. ;)

И аз от това се опасявам :( . Дано го превъзмогнат тоя проблем и да показват същата игра и навън . Накрая небесносиня титла и омълчани фенове ,дето кълнат по -горе ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 яну 2014 22:40

Ивайло Лудогорец написа:
Stanislav_Ivanov написа:Сити са добър отбор,но им предстоят много тежки гостувания пролетта.Имат гостуване на Юнайтед,Тотнъм,Арсенал,Ливърпул,Нюкасъл .. Не е малко.Особено с тяхната колеблива игра като гост нищо не се знае. ;)

И аз от това се опасявам :( . Дано го превъзмогнат тоя проблем и да показват същата игра и навън . Накрая небесносиня титла и омълчани фенове ,дето кълнат по -горе ;)

Фен на Сити и Лудогорец :mrgreen: :lol: Нещо, което не е дори съществувало преди 4 години :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 яну 2014 22:51

boabbb написа:
Ивайло Лудогорец написа:

Фен на Сити и Лудогорец :mrgreen: :lol: Нещо, което не е дори съществувало преди 4 години :lol:

Koe не е съществувало бе дървен философе ? :lol: Сити ли е на 4 години бе умник ... един от традиционните английски отбори , с над 130г история и едни от най-верните привърженици в Англия ! Лудогорец е на по-малко ... едва от 45г.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 01 яну 2014 22:55

Ивайло Лудогорец написа:
boabbb написа:
Ивайло Лудогорец написа:

Koe не е съществувало бе дървен философе ? :lol: Сити ли е на 4 години бе умник ... един от традиционните английски отбори , с над 130г история и едни от най-верните привърженици в Англия ! Лудогорец е на по-малко ... едва от 45г.

Въпросът е откога си им фен , а не дали са на 4 години ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 01 яну 2014 23:00

Не съм им фен , а симпатизант , винаги съм се разграничавал от фенщината. Симпатизирам им от около 5 г. , откакто гледам редовно английски футбол . Със сигурност не е почнало "защото имат пари " . Просто ,когато им гледах един мач ми хареса играта им , бяха направили един обрат . Хареса ми и цвета на екипа ... Как иначе се ражда симпатизантството към чуждите отбори ? Я цвят , я някой те зариби .... Хареса ми също любовта на феновете им и как са подкрепяли отбора си по долните дивизии , докато градския съперник е ИМАЛ ПАРИ и е трупал слава и фенове в световен мащаб . И как град Манчестър е с преобладаващи сини фенове , отново въпреки по-горните факти . Фактите са си факти както казва Санди ;)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 яну 2014 09:27

Ивайло Лудогорец написа:Не съм им фен , а симпатизант , винаги съм се разграничавал от фенщината. Симпатизирам им от около 5 г. , откакто гледам редовно английски футбол . Със сигурност не е почнало "защото имат пари " . Просто ,когато им гледах един мач ми хареса играта им , бяха направили един обрат . Хареса ми и цвета на екипа ... Как иначе се ражда симпатизантството към чуждите отбори ? Я цвят , я някой те зариби .... Хареса ми също любовта на феновете им и как са подкрепяли отбора си по долните дивизии , докато градския съперник е ИМАЛ ПАРИ и е трупал слава и фенове в световен мащаб . И как град Манчестър е с преобладаващи сини фенове , отново въпреки по-горните факти . Фактите са си факти както казва Санди ;)

Мисля, че трябва да мълчиш по всеки един въпрос отнасящ се за Манчестър Юнайтед! През 1986 година Сър Алекс не идва с шейх под ръчичка и да харчи тонове пари. Минават 4 години на усилен труд преди да бъде спечелена първата купа и 6 години преди първата титла. Детрониран е славният Ливърпул, Арсенал, да не говорим за Блекбърн, Лийдс, Норич, дори Нюкасъл. През 2006/2007 почнаха големите инвестиции в Сити, преди това - отбор асансьор! За слава, за пари, за успехи...всичко е постигнато с годините и с много труд!

Сити също си имат своята история, но когато печелят титлата през 1968 и настъпват големите празненства в града, еуфорията бързо утихва след като в същия сезон Манчестър Юнайтед става първият британски тим носител на КЕШ!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 яну 2014 11:47

Малката подрабност е, че през 1986 (въобще преди правилото Босман), така се е успявало, с повече труд и талант и е ставало и с по-малко пари, а сега предимно парите ти купуват талантите, така че не можеш да сравняваш. Тогава нямаше отбор да има повече от 3-4 звезди, а сега има цели звездни резервни скамейки. Така че, не си представям сега някой отбор да успее по описания от теб път, както и тогана нямаше как някой да изсипе тобра пари и да накупи каквото си иска от целия свят.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 03 яну 2014 12:00

Това ми е напълно ясно. По-скоро описах начина, по който Юнайтед е стигнал до тук. А не, че изведнъж някой от горе е спуснал цялата тази слава, успехи, фенове и т.н.

Върни се в “Футбол - Свят”