Цинизъм, лицемерие и самозабравяне на световните лидери !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Цинизъм, лицемерие и самозабравяне на световните лидери !!!

Мнениеот ММ1914 » 12 дек 2013 10:13

Daniel Levski написа:
counterstrike написа:
Daniel Levski написа:Цинизъм е такова пищно погребение за един терорист, който мрази белите хора.

Извинявай, колко ти е коефициента на интелигентност? Отрицателна стойност ли е?

Сигурно село, защото както в Шумен ще ви завземат турците, така в Южна Африка е завзета от ограничени негри. Не знам какво унижение е да те управлява негър, но то и американците вече си го направиха това унижение.

За съжаление, Даниел е прав. Някой от вас да е прочел или гледал нещо за ЮАР след вземането на властта от тъмнозелените? Колко бели бяха избити?
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 12 дек 2013 10:15

първата снимка е мега добра :lol:
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 дек 2013 10:35

nam_si_koy написа:Струва ми се че малко строго ги съдите хората.Смъртта е нещо естествено, нормално, неизбежно.А трагичните неща се случват на живите хора.Доколкото съм гледал по филмите - при техните погребения(САЩ, Англия и въобще протестанските нации) има сълзи, има и смях...

+1 :) ...Има и музика. И както се казва в един виц: Каква е разликата между ирландска сватба и ирландско погребение? - Една чаша по-малко. 8-)
П.П. А що се отнася до лицемерието: Другарите - комунисти и атеисти Петър Младенов и Добри Джуров изобщо не лицемерничеха преди години, след 10 ноември, изтъпанили се със свещи в ръце в първите редици на богомолците в "Александър Невски" на службата за Великден... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 дек 2013 10:49

Бях сигурен, че ще замесиш НСР и тук. :lol:

Преекспонираш темата, колега.
И още не си ми отговорил, защо като Русия е противник на Новият Световен Ред, няма позиция по-въпроса ?
Нито дума... Нито статии, нито нищо, в "УЖ" алтернативата на НСР - Русия. :roll:
Най-голямата съпротива срещу кликата, която се опитва да го осъществи, е във... Великобритания и САЩ !
Факт.

Иначе Премиерката на Дания, си е готина... И аз бих я пощипнал... Тук-там. :mrgreen:

Действително това беше една траурна церемония за Мандела, но не съвсем.
Доброто настроение е било правило на това събитие, а срещи на високо ниво, са се провеждали масово.
Така че, да се винят хора, които не скърбят, е меко казано - несериозно.
Обаче снимките, наистина, са малко в повече.
Но така като гледам физиономията на Мишел Обама, на Барак вероятно не му е било много приятно, когато е останал насаме със съпругата си. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 дек 2013 11:05

Ами пълен цинизъм е. Да си бяха докарали и клоуни за да е пълно шоуто.Ама защо са им,като тези хубавци ги заместват достойно.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 дек 2013 11:36

Вие наред ли сте? Кое му е нормалното да се смееш на погребална церемония? Нещо не се сещам за усмивки в щатите след 11.09.2001. Вие? Защо не се пошегуваха и тогава? Смрадлива, безочлива, нагла, двулична пасмина са тези на снимките!!!! :evil:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 дек 2013 12:51

Не съм моралист и лицемер,до такава руса мадама и на мен ми биха омекнали краката,камо ли на г-н Обама ,явно добре се е почувствал в нейната компания и са му паднали задръжките ,а и кой ли не би,но все пак това фриволно поведение е малко в повече на погребална церемония.А коментарите на Д.Левски са просто поредното доказателство ,че с годините на някои хора умствените клетки са се изпарили ,ако е имало изобщо такива.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 дек 2013 13:35

В случая няма нищо лошо. Аз затова мразя погребенията, заради ужасното настроение по тях. Един ден на моето след дълги години искам хората да се смеят и да разказват вицове и смешни събития за живота ми. Не искам да реват за мен. Аз ще съм си отишъл и ще съм се отървал те да му мислят :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
counterstrike
Контакти:

Мнениеот counterstrike » 12 дек 2013 13:42

Daniel Levski написа:
counterstrike написа:
Daniel Levski написа:Цинизъм е такова пищно погребение за един терорист, който мрази белите хора.

Извинявай, колко ти е коефициента на интелигентност? Отрицателна стойност ли е?

Сигурно село, защото както в Шумен ще ви завземат турците, така в Южна Африка е завзета от ограничени негри. Не знам какво унижение е да те управлява негър, но то и американците вече си го направиха това унижение.

Нищо не ти се разбира от драсканиците. Престани да друсаш тежки наркотици, изкарай няколко дни за да ти премине абстинентната криза и тогава на по-ведър ум напиши нещо смислено.
Всички пътища водят в Рим. Само един път води в Рая: Пътят на СВОБОДАТА!
Гео Милев, 1 май 1924 година, списание "Пламък".

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 дек 2013 13:49

Лицемерие е да се правиш, че си смятал световните лидери за Ангели небесни ! :) Между тях има дори кръгли идиоти !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Свободна зона”