flashfreak написа:Пълни глупости. Нямаме нужда от изрусената госпожичка да мълчи като ***** в съблекалните пак. Няма ли нито едно положение ирландците ? Аз се сещам за поне още 2 100%-ови, Стилян беше трагичен в мача, нищо общо с мача в Ирландия.
Бербатов е перфектен за капитан. И когато хората разберат, че националът не е само Бербатов и той не може да е навсякъде и вкарат малко напрежение върху другите моми - тогава ще заиграят и те. А сега цялата вина върху Митко, а другите минават между капките. Българинът е доста ограничен - когато бием - всички са супер, като не бием - Бербо не я вкара.
В събота Бербо игра и като дефанзивен халф и като бек от време на време - неслучайно е футболистът навъртял най-много километраж, връщаще се да изнася топката поради очевидното изнемогване на Стилян и компания да го правят.
Прав си не е нужно да е навсякъде! На мен ми стига да си пази човека при корнерите и да си вкара едно от 3те 100% положения! Не е много нали? И тези положения които профуква не са му за първи път!