XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София
Всичко различно от 5-0 ще бъде изненада 

1:1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- the_blue_fan
- Контакти:
Аз залагам на изненада - 1:1 или 2:2
-
- Контакти:
obi4am_pirin написа:oldcapital написа:Като гледам никой не брои Левски,валят едни цифри-3:0,4:0....напрежението е при Лудогорец вече,а Левски така обича-има ли спокойствие и няма ли големи очаквания,могат да направят всичко....И Литекс бяха фаворит преди 2-3 кръга
Малко ме разсмя но може и да си прав!Левски ако са свикнали със загубите и са придобили средняшки манталитет може и наистина да не им е на живот и смърт този мач!
Ти четеш ли какво съм написал или си съчиняваш....за моментно състояние и за това кой отбор е фаворит за даден мач,чувал ли си...кви средняшки манталитети,кви свиквания със загуби....ти футбол някога играл ли си,нагласа за мача,знаеш ли какво е....знаеш ли как се играе като си фаворит или като всеки очаква да загубиш...Говоря за точно този мач-всеки смята Лудогорец за големия фаворит и т.н.,а Левски никой не ги брои,за това казвам,че ще играят спокойно и без напрежение,защото дори и да загубят,няма да е нещо неочаквано
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
-
- Контакти:
Илич Рамирес написа:oldcapital написа:Като гледам никой не брои Левски,валят едни цифри-3:0,4:0....напрежението е при Лудогорец вече,а Левски така обича-има ли спокойствие и няма ли големи очаквания,могат да направят всичко....И Литекс бяха фаворит преди 2-3 кръга
Левски сигурно ще играе без никакво притеснение и напрежение,защота нямали големи очаквания.Най-малкото ще се притесняват да не отидат на разлика.Опитай пак.
Успокойте се с тези разлики малко,бе....вие ги направихте Байерн тези Лудогорец,тцтцтцтц
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.
-
- Контакти:
Левски като бият едн слаб отбор и почват да си вярват. Любопитен съм от резултата, и ще съм изненадан ако мачът е различен от убедителна единица.
Вече има тема,добре!
Очаквам или изненадваща победа за гостите или разгромна победа за домакините с поне 3 гола разлика!
Очаквам или изненадваща победа за гостите или разгромна победа за домакините с поне 3 гола разлика!
- DrAvalanche
- Контакти:
Громим с 0:1 в надървен мач с 5 червени картона, гол на Старокин от несъществуваща дузпа, отсъдена след атака с 3 метрова засада. Да им е гадно.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

- kikooo1912
- Контакти:
Лудогорец са няколко класи над "Левски". Ако сините тръгнат да се надиграват, отиват на разлика. Единственият шанс на "Левски" е да рушат играта, много нарушения, бетон отзад и на контри. Но дори и така да играят, пак е малко вероятно да стигнат до точката.