ros написа:Харесва ли ви като плюете? Освобождавате ли напрежението? Доволни ли сте?
Това са въпроси, които отправям към онези, дето само недоволствот.
Да ... Пак няма да се класираме. Да пак не бяхме много силни...
Но кога сме били...Имаме играчи, които много повече от вас и мен искат да са там. Но не стана. Тях също ги е яд. Но няма да се класираме и с вашето плюене. ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.Други по-добри нямаме...За всички чазбирачи-станете професионални футболисти и ще ви видим.
Ама по-лесно е пред компютъра нали.
И нещо за Бербатов. Нима е бръкнал във вашите джобове, че му завиждате. А не проявявате същата вербална агресия към тези, които пряко крадат от вас?
АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ
Само да допълния - ПРОСТ , МНОГО Е ПРОСТ бЪЛГАСКИЯ НАРОД (нарочно с малка буква ! ) когато Бербатов вкарва - браво на нашето момче той велик той такъв - онакъв сега го плюете еми за 10ти път ще кажа ако бях на мястото на Бербо щях да ви тегля една П**КА М**НА и да си цъкам в англия !!!

Вчера играхме найстина играхме като отбор ! НО топката е кръгла ! И не винаги можеш да победиш ЕВАЛА на Трапатони показа ни италиянски футбол ! И Бразилия да беше играла срещу тази Ирландия и те нямаше да победят !!
Марто и Божо играха първите си мачове какво искате !?!?!
Бербо игра отзад дали не подаде едно 20тина паса напред дали някои въобще успя да му вземе топката ??? Да имше шанс да вкара , но всеки пропуска Кийн топка не видя цял мач да ли ше плюят в Ирландия ???
Стенли и Миланов според мен играха малко по слабо от последния мач - простено е края на сезона е
Стоянов , Кишишев , Телкийски , Иванков изиграха добър мач Стоянов бе единствения човек който се опита да изненада от над 20м вратаря на Ирландия ЕДИНСТВЕНИЯ !!!! Кишешев игра като 20г младок не като застаряващ 34г ветеран Телкийски изравни какво още искате от него ? Иванков каквото успя извади !
НО НИЕ СМЕ НАБЛАГОДАРНА ПУБЛИКА ТАКАВА СМЕ И ТАКАВА ШЕ СИ ОСТАНЕМ !!! Ако бях на мястото на момчетат нямаше да играя да националния ПОДКРЕПА-0 е мерси ти от такава публика !