Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Разочарованията в "А" Група - "идеален" отбор

Мнениеот slash1912 » 03 дек 2013 23:12

Според мен един отбор е крайно недостатъчен да събере всички разочарования! :mrgreen:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 03 дек 2013 23:16

Станко Йовчев РЕЗЕРВА на Сидибе
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 03 дек 2013 23:17

От нашите: Домовчийски,Костов и Дяков...
Мисля че най-жестоко разочарован съм от Домовчийски,за другите двама хубостници никога не съм имал особени надежди.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 дек 2013 23:18

olympic teteven написа:
ЕМИЛ написа:Целият отбор на Левски .

Е, не бих казал чак целия, но за жалост голяма част се представят под очакванията. Има и изключения като Ларсен Туре например или Стефан Генов преди контузията. С известни проблясъци също Г. Родригес, А. Вутов и Пелето

В Левски няма Стефан Генов . ;) Има Стефан Велев ;)

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 03 дек 2013 23:19

Останах с впечатлението, че Себастиан Ернандес е доста добър футболист, но явно няма да успее в Разград. В друг български отбор обаче може да блесне. Или ако се върне пак в Колумбия, защото там е бил доста успешен. Мамади Сидибе също е класа, но пък той май просто е свършил с футбола.
Юрген Джазула ако продължава да се поддава на мързела бързо ще се превърне в същото разочарование.
Повечето други чужденци бяха ясни и преди да дойдат (макар че един Люк Матютю примерно трябва да бъде отличен. Рядко малоумен футболист :lol: ), а други си се справят добре.
Българите си ги знаем. С изключение на общо 10-15 човека в цялата А група повече не стават, но пък има доста момчета, които се раздават много и се трудят.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 03 дек 2013 23:20

ЕМИЛ написа:
olympic teteven написа:
ЕМИЛ написа:Целият отбор на Левски .

Е, не бих казал чак целия, но за жалост голяма част се представят под очакванията. Има и изключения като Ларсен Туре например или Стефан Генов преди контузията. С известни проблясъци също Г. Родригес, А. Вутов и Пелето

В Левски няма Стефан Генов . ;) Има Стефан Велев ;)

Него имах предвид, разбира се... :mrgreen: Голям съм заплес... :mrgreen: Мерси за корекцията ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 дек 2013 23:22

Ивайло Лудогорец написа:От нашия отбор бих добавил Ернандез, Бургзор и най-вече Абало . Не са лоши футболисти , ама не ме кефят мн мн .

От нашите аз бих посочил само Абало, който беше голяма надежда и дори вкара два гола на Слован. А сега е истинско разочарование.
Ернандес няма възможност да играе достатъчно, иначе мисля не е лош футболист. Бургзорг пък никога не е бил голяма надежда и дори се представя по-добре от очакваното.
Донякъде Иван Стоянов и Чворович също са кандидати, но сигурно има футболисти от други отбори, които биха им заели мястото в този "идеален" отбор много по-достойно.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 03 дек 2013 23:25

olympic teteven написа:Кои футболисти от родната "А" Група според вас биха попаднали в т. нар. идеален отбор, но с обратен знак. Става дума за разочарованията на шампионата до момента. Има редица играчи, на които се възлагаха надежди, но с нищо не ги оправдават, тъкмо напротив - всеки месец по сметките на част от тях постъпват немалки суми, обикновено с пет цифри.

Според мен двата ни гранда засега излъчват по един достоен представител в лицето на Цветан Генков и Мамади Сидибе. Място в "отбора" намират също Виктор Генев (Славия), Здравко Илиев (Берое), Евгени Александров (Литекс), половината отбор на Локо Сф... :|

Коя половина от Локо Сф,чужденците или българите :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 03 дек 2013 23:26

Изображение

Резерви:
Х.Кировски
Л.Туре
Е.Ронкато
Б.Хауърд
Последна промяна от bilyaletdinov на 03 дек 2013 23:30, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 03 дек 2013 23:28

stefani написа:Коя половина от Локо Сф,чужденците или българите :lol:

Труден въпрос... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: "Конкуренцията" е жестока

tsonpen написа:От нашите аз бих посочил само Абало, който беше голяма надежда и дори вкара два гола на Слован.

Но за сметка на това много важни. Подобно на Коприваров в Левски след гола му срещу Оксер ;)

Върни се в “Футбол - България”