Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Кривия в Левски?Или басня за лисицата и гроздето

Мнениеот Veso1913 » 06 юни 2009 11:11

до седем на два.Ами тогава не го купувате и после цяла година си скубите косите! :lol: Наистина безценен играч.Колкото и да поискат,все ще е малко.Както преди години се смеехте за Дани автоматчика,така после се чудихте кой ще го замени.Или греша?Това са играчи създадени в БГ,но изградени в чужбина и научени на професионализъм!Както Sagittarius каза за Алекс,почти незаменим играч!Но в крайна сметка,това са лидерите!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

petolu4ko
Контакти:

Мнениеот petolu4ko » 06 юни 2009 11:16

sedem_!_dva написа:Кви реални цени кви 5 лева... :lol: Кой ще даде 100 000 лв, камо ли 500 000 лева за играч на 34 години, който след 6 месеца прави 35 години, за какво им е, да му направят бенефис... :lol: и то да играе, като офанзивен халф, който е един от постовете, където трябва да се тича най-много... или Кривия ще седи на центъра само и ще раздава пасове, да в България става, ама за ШЛ това не е достатъчно... :lol:

Има логика в думите ти ама те тия дето и тичат и подават са от 5млн. евро нагоре, така че ша се задоволим с Кривия и Мечо

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 06 юни 2009 11:17

Разбира се,не всичко е пари.Сашо наистина даде много на Черно Море,страшно много.Заслужава ако желае да го пуснем без претенции.Винаги ще го посрещаме на Тича като идол.Сашо е герой.Но както за нас е герой,така е герой и за момчетата в отбора.Това имам предвид.Напускане на Сашо отваря голяма дупка :x .Но си прав,той толкова е дал,че неговото щастие е най-важното нещо 8-)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 06 юни 2009 11:22

Левскар съм! Може Батков и компания да искат много ама като не привлякоха Кривия навреме, сега ще трябва да цакат! Няма как да се вземе КАЧЕСТВЕН футболист без да даваш пари! Ама стиснатият мустакатко не знам кога ще го разбере това!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 06 юни 2009 11:29

Ами сега като продаде Зе и като за тези пари купи Кривия+Мариян в добавка и вълкът сит и агнето цяло! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

petolu4ko
Контакти:

Мнениеот petolu4ko » 06 юни 2009 11:31

Veso1913 написа:Ами сега като продаде Зе и като за тези пари купи Кривия+Мариян в добавка и вълкът сит и агнето цяло! :mrgreen:

кой мариян

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 юни 2009 11:34

Момчета,ако Алекс реши да си тръгне ще го направи.И няма значение,цена,отбор и т.н.Въпроса е иска ли Алекс,да остане в Черно море.Другото са спекулации,половин милион,цял милион,ма не било левове ами евро,щял да ходи в Левски,ама можело да иде и в Ман.сити.За нас черноморци най-добре е да остане,но най-много зависи от самия Алекс,дали иска да напусне Тича.Другото е бош лаф.
Само Черно море.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 юни 2009 11:35

Veso1913 написа:Ами сега като продаде Зе и като за тези пари купи Кривия+Мариян в добавка и вълкът сит и агнето цяло! :mrgreen:

Бог да го прости овчаря. :lol:
Само Черно море.

glavutzov
Контакти:

Мнениеот glavutzov » 06 юни 2009 11:40

Дори да реши,трябва да продължите да го уважавате до гроб.НЯМА ДРУГ КАТО АЛЕКС КРИВИЕ

glavutzov
Контакти:

Мнениеот glavutzov » 06 юни 2009 11:44

Вие сте достатъчно интелигентна и зряла публика ,за да оцените какво ви е дал САШО,успех в евротурнирите,моряци,LSFC

Върни се в “Черно море”