Миньор - Пирин 0:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Re: Миньор - Пирин 0:0

Мнениеот windy26 » 17 ное 2013 17:39

haha написа:Скоро няма ли да се обединявате с някой отбор, вече няколко седмици не се е случвало такова нещо в Пирин? :(

Тия българските вече ги пробвахме,не стават.Чакаме чуждестранни.

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 17 ное 2013 17:43

Иначе за пореден път съм стар в прогнозата на наш мач .Още нищо не е решено в групата.Някои хора разправят ,че няма да пишат повече тук,а са по-редовни от мен :) Чакаме поредните конспирации и директиви,а може и да си задаваме въпроси като в "Минута е много" :) Даже и Санде е на линия,така че партито може да започва :mrgreen:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 ное 2013 19:58

Жалко е, че в един град като Благоевград, който като население е по-голям от Разград и Ловеч взети заедно, няма 1 (един) читав бизнесмен, който да обича футбола и да вложи някой лев в отбора. Бербатов също се ослушва, май. ;) При една доказала се футболна школа като пиринската, успехите щяха да дойдат незабавно и нямаше да се стига до конфузното изваждане от "А" група, поне така мисля аз... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 ное 2013 20:24

То читави бизесмени "няма" и във Велико Търново, Плевен, Русе, Габрово, Шумен, Варна, Бургас, Перник... Според мен е време да се направи читав Закон за спорта да се реши казуса "кой и как ще издържа спорта в БГ".
Изображение

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 17 ное 2013 20:41

А бе исках Миньоро да бие, ама...
Изображение

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 17 ное 2013 20:57

Отборите на “Миньор” Перник и ОФК “Пирин” Благоевград завършиха наравно 0:0 в дербито от 14-ия кръг на Югозападната “В” група. Двата отбора, които са с много големи традиции в “А” група, се озоваха най-вече по финансови причини в третия ни ешелон - “орлетата” през лятото на 2011 година, а “Миньор” през лятото на 2013 година. Двата отбора не можаха да си вкарат гол, а в интерес на истината се създадоха и много малко голови положения. Мачът изобилстваше от физически сблъсъци, много борба и сравнително малко футбол.

През първите 45 минути на два пъти Златинов от разстояние отправи опасни удари, а в края на полувремето и футболистите на “Миньор” застрашиха на два пъти вратата на “Пирин” при бързи контраатаки.

С оглед на показаното на терена двата отбора нормално не успяха да се победят, но “Пирин” може да бъде по-доволен от ремито. Първо, защото възпитаниците на Йордан Самоковлийски останаха на върха без загуба в Югозападната “В” група и второ, защото запазиха 10-те си точки аванс пред перничани.

.

Ето и всички резултати от 14-ия кръг в Югозападната "В" група:

ФК МИНЬОР - ОФК ПИРИН – 0:0

МЕСТА - ВИХРЕН – 2:1

СТРУМСКА СЛАВА - СЛИВНИШКИ ГЕРОЙ – 0:0

СЕПТЕМВРИ (СИМИТЛИ) - БЕЛАСИЦА – 1:0

ВЕЛБЪЖД - БАЛКАН – 2:1

ГЕРМАНЕЯ - ОБОРИЩЕ – 0:1

ЧЕПИНЕЦ - СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – 5:1

БОТЕВ - СПОРТИСТ – 0:1

Потребителски аватар
пиринска бундеслига
Контакти:

Мнениеот пиринска бундеслига » 18 ное 2013 07:37

Captain Stottlemeyer написа:Жалко е, че в един град като Благоевград, който като население е по-голям от Разград и Ловеч взети заедно, няма 1 (един) читав бизнесмен, който да обича футбола и да вложи някой лев в отбора. Бербатов също се ослушва, май. ;) При една доказала се футболна школа като пиринската, успехите щяха да дойдат незабавно и нямаше да се стига до конфузното изваждане от "А" група, поне така мисля аз... 8-)

В момента Пирин е с най-големият бюджет във В групата , по-голям от този на отборите на 2,3 и 4 място взети заедно .Закупили са нов автобус .Поръчали са нови екипи , на които отпред ще пише "ЛАФКА" ,а знаеш кой е собственикът на "ЛАФКА" .Община Благоевград предоставя на "ЛАФКА" най-апетитните петна в града за поставянето на павилионите на "lafka" на символичен наем от порядъка на 80 лева .Така ,че ОФК' ЛАФКА' Благоевград едва ли ще има проблеми със спечелването на първото място .

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 18 ное 2013 09:18

пиринска бундеслига написа: ОФК' ЛАФКА' Благоевград .......

Много си оригинален , нормално за теб , Орчо , Санди и трите фенчета от Гоце Делчев ;)

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 18 ное 2013 13:57

пиринска бундеслига написа:Закупили са нов автобус .Поръчали са нови екипи , на които отпред ще пише "ЛАФКА"

:shock: Направо милионери.Е щом има пари за нови екипи,няма кой да ни спре вече :)

Потребителски аватар
windy26
Контакти:

Мнениеот windy26 » 18 ное 2013 14:00

Captain Stottlemeyer написа:Жалко е, че в един град като Благоевград, който като население е по-голям от Разград и Ловеч взети заедно, няма 1 (един) читав бизнесмен, който да обича футбола и да вложи някой лев в отбора. Бербатов също се ослушва, май. ;) При една доказала се футболна школа като пиринската, успехите щяха да дойдат незабавно и нямаше да се стига до конфузното изваждане от "А" група, поне така мисля аз... 8-)

Всеки си го задава този въпрос,явно някои хора пречат за такива сделки и не искат да дадат баницата.Иначе при развита база и школа е странно как още никой не се навива,а даже и чуждестранни.

Върни се в “Пирин”