stefani написа:veteran написа:Гладна кокошка просо сънува...Колко публика имаха моряците на мача си срещу андорците....или цаците за Интертото...Когато Гриша Ганчев започне да слуша подобни сукалчета елате и ми се обадете. Самият той отряза подобни полюции преди няколко месеца.."Имам си отбор-и точка. "
Каква публика има Литекс въпреки авантата която им прави Гришата. Ловеч е най умрелият областен град в България
А ти от къде си ?Ходил ли си в Ловеч?Аз съм ходил и мога да ти кажа че града хич не е умрял !Който отиде в Ловеч после остава изумен а такива коментари като твоя се раждат точно от такива които никога не са ходили и не знаят,знаят само да повтарят нещо чуто от някой друг.Ганчев няма да остави отбора си и дори да вземе някой друг той няма да го направи така силен като Литекс и това да ви е ясно.Взема Септември за да прави школа в него и да развива бъдещите футболисти на Литекс и на България като цяло,за сега школата му в Ловеч е една от най-добрите като организация и една от най-силните в България !
Аман от лапета които знаят само да приказват а не се интересуват поне малко как стоят нещата !