1Neutralen написа:
Стига си се правил на интересен...
Ти защо не си на мача ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1Neutralen написа:
ЕМИЛ написа:1Neutralen написа:
Ти защо не си на мача ?
T&T написа:subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Явно за някого каузата Лудогорец е над България. Как за нас Лудогорец да е България ??
И за да не бъда обвинен в целенасочено плюене,същото се отнася за ЦСКА.
Кой би обвинил скрит фен на Левски в целенасочено плюене срещу Лудогорец, при положение че плюе и ЦСКА?![]()
![]()
1Neutralen написа:ЕМИЛ написа:1Neutralen написа:
Ти защо не си на мача ?
Хаха. Защото живея в САЩ.
subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Явно за някого каузата Лудогорец е над България. Как за нас Лудогорец да е България ??
Der Führer написа:subzero написа:Отборът,който иска България да го подкрепя в Европа,отказа да пусне титулярен играч в националния отбор. Същия този играч е титуляр в изключително важния мач с Берое за купата.
Аз да съм и аз няма да го пусна . Първо - има да наваксва игрова практика , второ след контузията на Барт , Терзиев и Моци са единствените здрави централни защитници . Съвсем отделно , че мача на България е съвсем протоколен . Присъствието на един играч , който не е играл доста време с какво ще помогне . Търсиш под вола теле ... Първо беше - взеха Терзиев но не го пускат , сега защо го пускат ... вземи решение - да играе ли Терзиев , или не
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост