madhool написа:Благодаря за отговора,а защо се разпадна
Причините са много ето ти линк:
http://acmilan-bg.com/fdl.php
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
madhool написа:Благодаря за отговора,а защо се разпадна

BGarmy написа:Много ме радва името на фенклуба на Милан, ***** си нещо забравих.![]()

angelov написа:madhool написа:А бе фенове на Милан-знам че не му е тук мястото ама все се каня да питам какво стана с FOSSA DEI LEONI и коя е сега водещата групировка на МИЛАН
FDL се разпаднаха преди няколко години и членовете им се приобщиха към останалите групировки. В момента Brigade Rosonere е най-мощната групировка на южната трибуна.
И въпреки всичко масово се спекулира, че миналата седмица "изпращането" на Малдини е било организирано именно от FDL.
Колкото до Кака вече има няколко теми по въпроса.
soilwork написа:"Милан има един велик играч в лицето на Роналдиньо, също и други двама диригенти в средата на терена като Пирло и Зеедорф. Лично аз се надявах да си върнем и Гуркюф, но за съжаление няма да е така, след като реши да остане в Бордо. Искам да припомня, че аз не съм вече президент на Милан, но преди всичко съм и негов фен. Когато обаче имаме дългове, ги плащам аз"-това е заявил Берлускони100% са го продали вече,според испанските и бразилските медии ще го представят в понеделник,като Зидан ще му връчи фланелка с номер5. Сега на ред са Роналдо и Неманя Видич
Флорентино е заделил 300млн. за трансфери така че пари има
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост