Военен преврат... Защо не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Военен преврат... Защо не?

Мнениеот haha » 13 ное 2013 14:31

urkoto написа: Ама то армия няма, ти за военен преврат ми говориш.

Това ми напомни за един майтап по време на февруарските протести:
Бойко казал на военния министър: "Пускай танковете!" и министърът му отговорил : "И двата ли?" :lol: :lol: :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 13 ное 2013 14:32

Няма как да се очаква от нация с избита интелигенция(министри,офицери,лекари,писатели и др.) да прави чиста форма демокрация и смяна на статуквото.В България всички са от село и се интересуват от благото само и единствено на собствените си семейства.Няма как дядо ти да е с ралото на гръб,а ти да си евродепутат.В страните,от които искаме и ние да бъдем част живеят в замъци от 14 век и слушат Хайдн,Моцарт и Бетховен,докато ние сме живели 500 години в колиби и 60 в блокове,а музиката която обичаме е сръбско,гръцко и чалгийка с ракийка :idea:

Потребителски аватар
neverbackdown
Контакти:

Мнениеот neverbackdown » 13 ное 2013 14:38

ralimavridov написа:Няма как да се очаква от нация с избита интелигенция(министри,офицери,лекари,писатели и др.) да прави чиста форма демокрация и смяна на статуквото.В България всички са от село и се интересуват от благото само и единствено на собствените си семейства.Няма как дядо ти да е с ралото на гръб,а ти да си евродепутат.В страните,от които искаме и ние да бъдем част живеят в замъци от 14 век и слушат Хайдн,Моцарт и Бетховен,докато ние сме живели 500 години в колиби и 60 в блокове,а музиката която обичаме е сръбско,гръцко и чалгийка с ракийка :idea:

Боже колко си прав...гадната истина :(

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 13 ное 2013 14:42

АЗ също съм за военен преврат. С тази разлика, че Великото народно събрание трябва да се определи не веднага. Първо трябва да се свършат някои задължителни неща: 1 Тотална лустрация (забрана на бивши комунисти и агенти на ДС да участват в обществения живот под каквато и да е форма), 2 Връщане на Строителни войски (циганите да се научат да работят), 3 Забрана за политическа дейност в рамките на една година, 4 Въвеждане на нов наказателен кодекс (приет от военните, а не от НС). 5 Забрана изобщо на фашистки и комунистически формации. 6 Тотална ревизия на всички, които подозрително са забогатели в последните 24 години. И едва тогава може да се назначи дата за избиране на Велико народно събрание и то при Изборен кодекс, пак приет от военната диктатура....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 ное 2013 14:44

"Да идват танковете!" - звучи ми някак познато? От къде ли? Нещо червено ми се върти в главата, ама какво беше ...

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 13 ное 2013 14:46

Не военните, а ние гражданите трябва да се вдигнем и да изметем тази паплач от скъпо платени марионетки на задкулисието ограбващо всекидневно !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 13 ное 2013 14:46

Военен преврат ? :? Добре. А, с коя армия ще го правим ? :mrgreen:
В Турция беше извършен военен преврат преди години, но там има около 1 000 000 армия.
Тук имаме 25 000 военни - един файтон хора.
Като оставим шегата настрана искам да попитам автора има ли представа какво означава военен преврат и последвалото задължително военно положение ?
Това значи край на демокрацията !
Колкото и фалшива и измислена да е тя днес, поне нямаме вечерен час и някоя "кубинка" не ни казва по кой тротоар да вървим. Ако има военен преврат точно това ни чака !
Край на митингите, край на протестите, край на гражданските сдружения ...
Край на единственото право, което имаме в момента - да изказваме свободно мнението си !!!
Абе, вие нормални ли сте изобщо ?! :roll:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

pomiqr58

Мнениеот pomiqr58 » 13 ное 2013 14:51

Защото жандармерията е по-силна и подготвена от армията, а малкото подготвени войници са на мисии извън България.

pomiqr58

Мнениеот pomiqr58 » 13 ное 2013 14:54

dodo7271 написа:АЗ също съм за военен преврат. С тази разлика, че Великото народно събрание трябва да се определи не веднага. Първо трябва да се свършат някои задължителни неща: 1 Тотална лустрация (забрана на бивши комунисти и агенти на ДС да участват в обществения живот под каквато и да е форма), 2 Връщане на Строителни войски (циганите да се научат да работят), 3 Забрана за политическа дейност в рамките на една година, 4 Въвеждане на нов наказателен кодекс (приет от военните, а не от НС). 5 Забрана изобщо на фашистки и комунистически формации. 6 Тотална ревизия на всички, които подозрително са забогатели в последните 24 години. И едва тогава може да се назначи дата за избиране на Велико народно събрание и то при Изборен кодекс, пак приет от военната диктатура....

Циганите и сега работят по строежите. Няма как да се направи ревизия 24 години назад.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 ное 2013 14:55

Ем хайде да го правим и да се свършва. Някои хора се наслаждават да гледат как света гори 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”