Телкийски и Топчо са свободни агенти!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Re: Телкийски и Топчо са свободни агенти!

Мнениеот VelBujd » 03 юни 2009 11:17

miti4nia написа:по голяма възможност от миналогодишната няма да имаме още 100 години.трябват качествени играчи,със старите пак нищо няма да стане.един Камбуров ,Алекс,Лазаров също не е лош вариант,по-добре ще е от Н.димитров или Йовов от ляво

ти си луд бе човек ... какъв лазаров :О:О:О

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 03 юни 2009 11:18

За Телкийски съм малко раздвоен. Ако се върне пак ще има позната робия на имена и независимо от формата му ще измести Зе.
За Топчо винаги ще има място в Левски. За мен лично той заедно с Гонзо и Иванков в последните 10 години най-силно олицетворяват духа на Левски. Дори и да не е в най-добрата си форма, само с присъствието си в съблекалнята може да помогне на младите.

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Мнениеот jore1914 » 03 юни 2009 11:27

dobrotiza написа:Мечо и Топчо са свободни агенти! Дано ръководството да се замисли. За мене Телкийски ще засили конкуренцията, щото сега имаме само Зе от дясно, същото важи и за Топчо - няма какво да го коментираме - духа на Левски!!!
Интересно ми е какво мислите вие.

Още преди няколко месеца съм ви казал: Топчо е свободен агент и заяви че ако в Левски го искат той ще се върне! Телкийски също е свободен агент.. но не е казвал че иска да се връща в Левски .. Джонатан Асус който толкова време го искат.. вече и той е свободен агент...

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 03 юни 2009 11:28

VelBujd написа:
miti4nia написа:по голяма възможност от миналогодишната няма да имаме още 100 години.трябват качествени играчи,със старите пак нищо няма да стане.един Камбуров ,Алекс,Лазаров също не е лош вариант,по-добре ще е от Н.димитров или Йовов от ляво

ти си луд бе човек ... какъв лазаров :О:О:О

като го пренебрегва чичовото толкова нищо чудно да го измъкнем

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 03 юни 2009 11:38

Не съм от Левски и не разбирам защо искате да си ги върнете- нов бърдак със стари к***и не се прави, както се казва. Освен това за Топузаков мисля, че е рисков защитник - почти винаги в напечени мачове прави по- някоя глупост водеща до сигурен гол в собствената му врата - дано не играе срещу ЕЙРЕ. Колкото до Телкийски, техничар е наистина, но играе само когато иска, а иначе и прекалено задържа топката.

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 03 юни 2009 13:00

.......... ако са съгласни да бъдат първи резерви трябва да ги лапнем веднага щото си струват като такива ! ;)
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 03 юни 2009 13:50

Добре е, че все пак има някаква дискусия! Надявам се, че такава ще има в самото ръководство.
Не мога да приема мнения от сорта "...защо ги изгонихме, за да га връшаме пак ли?"...по простата причина, че тогава те двамата заедно с Йовов бяха нарочени и изгонени от шефа (слабата форма ли е единствената причина???).
Надявам се, че няма да изглеждат като Йовов, който въпреки, че много го харесвам - вече може само морално да подкрепя отбора.
Аз си мисля, че ни липсва качествен халф като Мечо - такива футболисти решават мачовете за турнирите. Ще имаме възможност да го гледаме с Ейре.

iosidaniel
Контакти:

Мнениеот iosidaniel » 04 юни 2009 05:34

Komentara e izli6en!Izraelskia "Apoel"TA ne iska da podnovi dogovora i s dvamata,a vie gi glasite za 6ampiona na BG ligata.Na Telkiiski ne mu se sabirat 5 palni izigrani ma6a v "Apoel"TA za sezona 2008-2009.Ako mislite,4e kriteria za nivoto ba BG futbola e izraelskata liga,to tejko ni.
Последна промяна от Бижутера на 05 юни 2009 09:43, променено общо 1 път.
Причина: Пиши на кирилица!

Потребителски аватар
dobrotiza
Контакти:

Мнениеот dobrotiza » 04 юни 2009 13:38

...явно ще идат в Литекс!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 юни 2009 09:44

dobrotiza написа:...явно ще идат в Литекс!

еми ако нашите не си размърдат задниците,къде ще идат....и двамата имат място в Левски,все пак Мечо е автор на едни от най-красивите голове изобщо,а за Топчо няма да коментирам нищо :!:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - България”