ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: ВЛ | Манчестър Ю - Арсенал

Мнениеот viali69 » 07 ное 2013 20:56

Как се менят времената, а ? :lol:
Ако САФ беше още треньор на Юнайтед въпросът в този мач щеше да е не "дали ?", а "с колко ?" :lol:
САФ обаче вече не е начело на Манчестър Юн. и това сякаш обезличи и преобрази отбора. Остана само голямото име ...
Арсенал летят високо ... А, от високо се пада най-тежко !
Рууни е прав, че нямат потенциал да станат шампион. Няма да издържат до края. Сити, Челси и Юнайтед са много по-балансирани като отбори и приличат на добри бегачи на дълги разстояния ... Арсенал ще издъхне. Въпросът е: "Кога ?"
Бих дал предпочитанията си в този мач за Манчестър, но ... чичо А(р)сен може да ги излъже и да открадне точка от "Олд Трафорд".
Мачът е 1Х.
Все пак моята прогноза е 3:1 за Юнайтед и битката за първото място се завързва още повече ...
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 08 ное 2013 00:50

0-1
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 ное 2013 09:46

Колеги, помислете малко за футболната страна, преди да си дадете прогнозите :!: С какво точно Манчо ще надиграе Арсенал. С мегатехниката и прекрасните организаторски качества на Фелайни, ли? :mrgreen: Плешака и той се хвали, ама Юнайтед тоя сезон са трагични и крайно несъстоятелни, което според мен ще лъсне в този мач. Дано само съдиите не се намесят в полза на домакините, че с тея "дузпи" срещу Иънг стават вече смешни... Мисля за нещо от рода на 1:2 или 1:3 с умна игра и доминация в средата на терена от страна на Йозил, Касорла, Росицки, Рамзи и Артета, а защо не и Уилшър.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 08 ное 2013 15:57

:) Касорла, Рамзи, Йозил и Росицки не могат да издъхнат, напротив ще изумяват ;) още и още! Ред е на Манчестър...Не знам дали ви прави впечатление, но в момента първенството в Англия е доста слабо. Дори няма топ 4, може би само ние сме постоянни и Ливърпул и донякъде Челси, всички други са твърде посредствени и не биха се справили дори и с Хетафе от Испанската примера дивисион.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 10 ное 2013 12:48

dreben23 написа::) Касорла, Рамзи, Йозил и Росицки не могат да издъхнат, напротив ще изумяват ;) още и още! Ред е на Манчестър...Не знам дали ви прави впечатление, но в момента първенството в Англия е доста слабо. Дори няма топ 4, може би само ние сме постоянни и Ливърпул и донякъде Челси, всички други са твърде посредствени и не биха се справили дори и с Хетафе от Испанската примера дивисион.

Колега,според теб първенството на Англия е доста слабо,според мен е доста равностойно!Щом не са се откъснали с по 10 точки два отбора,или не са в топ4 обичайните заподозряни,значи ли това че първенството е доста слабо?!И леко с Хетафе и генералните изказвания за всички други в Англия,трябва да се уважава всеки клуб достигнал това ниво.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mONwJmrnLyo[/youtube]
Колкото до предстоящия двубой,надявам се да стане хубав мач с красиви отигравания и интрига до края.Дано Арсенал успеят да спечелят и така да покажат,че са претендент за титлата.Спечелването на такива двубои е от изключително значение за крайния изход в шампионата,а тези така важни мачове предстоят за ''топчиите''.Имат победи срещу Тотнъм(1-0) и Ливърпул(2-0),да видим какво ще покажат днес.
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Shtuka
Контакти:

Мнениеот Shtuka » 10 ное 2013 18:59

Най-слабото 1-во полувреме за Арсенал през този сезон!Да видим какво ще направят през второто,дали ще има промяна в кошмарното им представяне!
[rimg]http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201303/75025/Soccer-bump-stairs-gtfo.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 ное 2013 19:00

Много зле играете ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 10 ное 2013 19:05

Аз не виждам какво му е зле-тото. ;) Всъщност дори скоро не съм виждал Арсенал така да натискат Ман Ю. Имаше един мач, в който манчестерци май вкараха 8 гола, доколкото се сещам. Един гол на Перси от статично положение за Ман Ю и поне не се сещам за чисто голово положение. Арсенал също нямат, но играчите на "червените дяволи" са се наредили пред и в наказателното поле и е трудно. Дори ме учудва, че Ман Ю са прибрани и играят на контри и то като домакини-някак си ми е странно, нали уж са голям и силен отбор... ;)
Последна промяна от parvanoff на 10 ное 2013 19:07, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 10 ное 2013 19:06

parvanoff написа:Аз не виждам какво му е зле-тото. ;) Всъщност дори скоро не съм виждал Арсенал така да натискат Ман Ю. Дори имаше един мач, в който май вкараха 8 гола, доколкото се сещам. Един гол на Перси от статично положение за Ман Ю и поне не се сещам за чисто голово положение. Дори ме учудва, че Ман Ю са прибрани и играят на контри и то като домакини-някак си ми е старно, нали уж са голям и силен отбор... ;)

Ти май гледаш друг мач , Арсенал не могат да вържат два поредни паса и ще загубят ако играят така и през второто полувреме.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Арсенал”