Селта Виго - Барселона 29.10.2013 23:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
baltimore

Re: Селта Виго - Барселона 29.10.2013 23:00

Мнениеот baltimore » 29 окт 2013 23:40

След неуспешния полет на Батман-Валдес, отмениха чист гол на Селта, честито бутане на катарските бежанци.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 29 окт 2013 23:41

Някой ще ми каже ли защо отмениха редовния гол на Селта? :)
Изображение

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 30 окт 2013 01:09

levskii написа:биеме ги 0-3 с редовния гол на меси +2 още,дано неймар се разиграе пак и да се разпише !

резултата го познах но при голмайсторите ги осрах тотално :)

Потребителски аватар
AMG
Контакти:

Мнениеот AMG » 30 окт 2013 08:20

AMG написа:0:3

Бре, бре.
Напоследък в прогнозите съм много добър - познах точния резултат с Милан, Реал и Селта. :)
Иначе пестелива игра, важни бяха 3те точки.
Всеки носи радост във форума - един на влизане, друг на излизане...

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 30 окт 2013 08:45

LevskiZavinagi написа:Някой ще ми каже ли защо отмениха редовния гол на Селта? :)

Къв чист гол ве момче , я погледни по - добре ситуацията ;)
Като резултат добре , като игра слабо ...
Меси е в дупка , хич не му се играе , чак след 0-3 май му стана неудобно , че не е вкарал и направи всичко възможно да се разпише , но не успя :mrgreen:
Тейо направи ебаси слабото влизане ...
Бях чел , че ако не почне да играе по - редовно ще иска трансфер :Д е как да играе по - редовно като е мега зле :Д , да го продават за 10 млн на Пул и тва е :mrgreen:
Сериозна ли е контизията на Адриано , че оставаме без ляв бек :x

Офтопик:

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 окт 2013 09:41

Вероятен състав на Барса: Валдес,Монтоя,Пуйол,Бартра,Адриано,Бускетс,Сонг,Иниеста,Педро,Меси,Санчес
Прогноза: 0:3

Поздравления Ицаков, позна резултата, а беше и много близо до интересния състав, на който беше заложил Тата.
На мен мача ми хареса по две причини: Първо-трите точки и второ играхме доста различно срещу съперник, който въпреки, че се бори за изпадане ни е много неудобен. С това включване на Сонг на мястото на Шави според мен тотално им объркахме плановете. Меси се стара повече в сравнение с мача с Реал. Даде две асистенции, имаше и настроение и хъс. Дано да продължи да се подобрява. Време е за каталунското дерби. Поздрави на всички.
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 30 окт 2013 15:57

tibidabo написа:
Вероятен състав на Барса: Валдес,Монтоя,Пуйол,Бартра,Адриано,Бускетс,Сонг,Иниеста,Педро,Меси,Санчес

Поздравления Ицаков, позна резултата, а беше и много близо до интересния състав, на който беше заложил Тата.
На мен мача ми хареса по две причини: Първо-трите точки и второ играхме доста различно срещу съперник, който въпреки, че се бори за изпадане ни е много неудобен. С това включване на Сонг на мястото на Шави според мен тотално им объркахме плановете. Меси се стара повече в сравнение с мача с Реал. Даде две асистенции, имаше и настроение и хъс. Дано да продължи да се подобрява. Време е за каталунското дерби. Поздрави на всички.

Мерси tibidabo! За съжаление не гледах мача, но важното е че сме взели 3-те точки. Честито на всички фенове!
ПП Вчера четох една статия за Меси с която не съм напълно съгласен, но има доста верни неща. Между другото, забелязвам че Тата все повече изтегля Меси като плеймейкър и това влияе върху головата му форма, но напоследък толкова голови рекорди счупи, че сякаш му е все тая дали вкарва или не, важното е Барса да печели!!!
http://www.sportal.bg/news.php?news=455 ... 25&champ=4

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 окт 2013 17:08

ICAKOV_FCB написа:
tibidabo написа:

Мерси tibidabo! За съжаление не гледах мача, но важното е че сме взели 3-те точки. Честито на всички фенове!
ПП Вчера четох една статия за Меси с която не съм напълно съгласен, но има доста верни неща. Между другото, забелязвам че Тата все повече изтегля Меси като плеймейкър и това влияе върху головата му форма, но напоследък толкова голови рекорди счупи, че сякаш му е все тая дали вкарва или не, важното е Барса да печели!!!

Мачът беше много интересен от тактическа гледна точка (поне според мен). Бускетс и Сонг бяха в ролята на плеймеркъри в голяма част от времето и имаше доста голяма ротация в центъра. Сеск и Меси постоянно се въртяха в центъра и леко в дясно, а Сонг второто полувреме играеше най-често с Меси на тики-така. Бартра направи пореден силен мач, докато Пуйол направи няколко грешки, но за радост не бяха фатални. Педро много се стара, но все мъничко не му достигаше за да подаде или получи топката. Месията второто полувреме направо изрови терена за да вкара гол, но вратаря им направи поне 6-7 страхотни спасявания. Радващото е, че започваме да ставаме по-стабилни при статичните положения, явно промяната с персонална защита започва да дава плодове. Има още какво да се желае, но честно да си кажа съм доволен предвид състава и съперника. Сега т.нар. титуляри, ще трябва малко да се понапъната за да не започнат да им изстиват местата. :) :) :) :)
“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Мнениеот ICAKOV_FCB » 30 окт 2013 18:14

tibidabo написа:
ICAKOV_FCB написа:
tibidabo написа:

Мачът беше много интересен от тактическа гледна точка (поне според мен). Бускетс и Сонг бяха в ролята на плеймеркъри в голяма част от времето и имаше доста голяма ротация в центъра. Сеск и Меси постоянно се въртяха в центъра и леко в дясно, а Сонг второто полувреме играеше най-често с Меси на тики-така. Бартра направи пореден силен мач, докато Пуйол направи няколко грешки, но за радост не бяха фатални. Педро много се стара, но все мъничко не му достигаше за да подаде или получи топката. Месията второто полувреме направо изрови терена за да вкара гол, но вратаря им направи поне 6-7 страхотни спасявания. Радващото е, че започваме да ставаме по-стабилни при статичните положения, явно промяната с персонална защита започва да дава плодове. Има още какво да се желае, но честно да си кажа съм доволен предвид състава и съперника. Сега т.нар. титуляри, ще трябва малко да се понапъната за да не започнат да им изстиват местата. :) :) :) :)

Мерси за анализа :) Сонг и Меси на тики-така? Това е нещо ново!

Потребителски аватар
frostbite
Контакти:

Мнениеот frostbite » 01 ное 2013 11:46

Аз ще направя темата за мача с Еспаньол :)

Върни се в “Барселона”