Черно Море-ВСИЧКО(Трансфери,сегашни играчи и др.)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Черно Море-ВСИЧКО(Трансфери,сегашни играчи и др.)

Мнениеот garfild8 » 01 юни 2009 22:43

Red_champions написа:Ще видим,аз ти казвам още отсега,тази година изпуснахме титлата нелепо,догодина няма да стане пак така :!:

Както се казва,дай Боже всекиму :P А на нас най-много :lol:
Само Черно море.

fairplay88
Контакти:

Мнениеот fairplay88 » 01 юни 2009 23:45

Представянето на отбора е много добро. Стъпка по-нагоре в сравнение с миналия сезон. Най-вече се наблюдава едно което много ме радва - момчетата играят като равни с големите. Няма го това стъписване, тази припряност от други години. Публиката е страхотна, само дано станем малко повече, защото друго си е пред пълен стадион. И самите играчи стоят по друг начин тогава на терена. За треньора какво да кажа. Признавам си в началото Спасов не ми харесваше. Но сега съм твърдо зад него. Малко ли преживя човека от публиката, малко ли бе призоваван за оставка. Само дето ми се иска малко повече да налага по младите като Даниел Димов и Тошко Колев. Тези момчета имат качества и моряшко сърце. А иначе за мен Алекс е икона. Следях му изявите когато беше и в Турция. Перфектният лидер, капитан отборен играч, треньор на терена. За догодина се надявам още много да ни радват тези момчета, ние ще си ги подкрепяме на "Тича", "Васил Левски" и където още трябва.

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 02 юни 2009 00:36

според мен трябва поен с 2-ма нападатели да играем, или поне с нещо като крила, не знам, много малко голове вкарваме, а много ще се изкефя ако Дани Кики дойде в отбора, той е пълна машина, много е добър, за българксото първенство поне (:

този спас делев, за когото говорят всички, хич не го знам на какво ниво е, а иначе не ми се ще да вземаме един куп ветерани като лазаров, манчев, св. петров и т.н., тоя петров къде се изгуби освен това, откакто си замина от ЦСКА една дума не съм чул за него, айде Манчев - ок, нападател много добър е, ама много котнзуии, няма смисъл, по-добре да се търсят млади, сега се надявам като си осигурихме участие в европа и медали да са навити на трансфери тук (:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 юни 2009 01:31

Класирането е добро, но като игра има какво още да се желае. Това се отнася разбира се за всички водещи отбори. Но трябва да се привлекат още няколко човека за освежаване на отбора, най-вече във фаза атака и ляв и десен бек.

Потребителски аватар
veselin72
Контакти:

Мнениеот veselin72 » 02 юни 2009 10:48

за делев и аз не сам сагласен , имаме си тошко колев , тои нее по лош от делев. най вече ни трябват халф-бегове. както и мощен централен нападател.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 02 юни 2009 11:34

А къде дремехме, за да не вземем Мартин Камбуров и да го оставим на Локото? С него в отбора щяхме и шампиони да станем, а и като гледам е свястно момче и бързо щеше да се впише в климата на отбора.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 02 юни 2009 11:41

не всичко което е вкарало малко повече голове трябва задължително да е в нашия клуб,нека се доверим на ръководство и треньорски щаб,мисля че досега не са ни подвели.....
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 02 юни 2009 13:50

Любослав Пенев вече е готов със списък от цели 17 футболисти, на които няма да разчита през новия сезон. Треньорът на ЦСКА планира да изгради изцяло нов отбор, с който да атакува титлата и пробив в Европа. В черния списък фигурират доста от досегашните лидери на тима. Черният списък съдържа имената на: Ивайло Петров, Даниел Беконо, Венцислав Велинов, Йордан Тодоров, Ели Маркес, Викторс Мороз, Фелипе Машадо, Маркиньос, Давид Силва, Николай Чипев, Мартин Тошев, Здравко Лазаров, Зе Руи, Удоджи, Владислав Златиов, Евгени Йорданов, Владимир Манчев.

Как мислите дали може да си изберем някои :?: :!: :?: :!:
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 02 юни 2009 14:01

gambara написа:Любослав Пенев вече е готов със списък от цели 17 футболисти, на които няма да разчита през новия сезон. Треньорът на ЦСКА планира да изгради изцяло нов отбор, с който да атакува титлата и пробив в Европа. В черния списък фигурират доста от досегашните лидери на тима. Черният списък съдържа имената на: Ивайло Петров, Даниел Беконо, Венцислав Велинов, Йордан Тодоров, Ели Маркес, Викторс Мороз, Фелипе Машадо, Маркиньос, Давид Силва, Николай Чипев, Мартин Тошев, Здравко Лазаров, Зе Руи, Удоджи, Владислав Златиов, Евгени Йорданов, Владимир Манчев.

Според мен това са пълни спекулации.
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 02 юни 2009 15:37

gambara написа:Любослав Пенев вече е готов със списък от цели 17 футболисти, на които няма да разчита през новия сезон. Треньорът на ЦСКА планира да изгради изцяло нов отбор, с който да атакува титлата и пробив в Европа. В черния списък фигурират доста от досегашните лидери на тима. Черният списък съдържа имената на: Ивайло Петров, Даниел Беконо, Венцислав Велинов, Йордан Тодоров, Ели Маркес, Викторс Мороз, Фелипе Машадо, Маркиньос, Давид Силва, Николай Чипев, Мартин Тошев, Здравко Лазаров, Зе Руи, Удоджи, Владислав Златиов, Евгени Йорданов, Владимир Манчев.

От тези футболисти не искам абсолютно никого :lol:

Върни се в “Черно море”