Стартовият състав на Барса тази вечер: Валдес; Алвеш, Пике, Масчерано, Адриано; Бускетс, Шави, Иниеста; Санчес, Неймар и Меси.
Пестене на сили за предстоящото Класико няма да има. Херардо Мартино излиза на Stadio Giuseppe Meazza с "тежката артилерия". Очаква ни истинско дерби от Шампионската лига! Vamos!!!
Милан-Барселона - 1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Милан-Барселона 22.10.2013 21.45ч.
ЩЕ ГИ РАЗМАЖЕМ ! минимум 3 гола ! Това е най-силния ни състав само Алба на мястото на Адриано.. !
Да не говорим нападателите в каква убийствена форма са Милан нямат шанс дори..
- barca4ever
- Контакти:
tishodx написа:ЩЕ ГИ РАЗМАЖЕМ ! минимум 3 гола ! Това е най-силния ни състав само Алба на мястото на Адриано.. !
Алба е с контузия и няма да играе поне още месец.

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
- liliputchica
хахахахахаха FORZA MILAN !
- ICAKOV_FCB
Тоя сезон докато Карлес не се върне в средата на отбраната няма да стане работата! Масчерано много зле, Неймар му трябва още време, но този мач поне опита няколко удара. Като цяло хикса е справедлив. Няма да имаме проблем с групата.

- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Милан-Барселона - 1:1
Доста скучен мач. Ако продължаваме да се пазим (а не знам дали толкова си можем) в края на сезона може да се окаже, че няма за какво да играем. Безобразно вяла игра и никакво движение без топка. Меси продължава да чака топката на крак. Масчерано определено е в по слаба форма от Бартра. Неймар беше изцяло игнориран от играта, просто почти всеи пас на Шави беш надясно, където Алвеш и Алексис не сътвориха нишо интересно. Продължаваме да бием отборите само в статистиката с брой точни подавания
. Старата слабост срещу добре групирани в защита отбори се показва за втори пореден мач. Имам чувството, че Тата освен да прави ротации нищо ново не е вкарал в играта. Единственото хубаво нещо е, че Милан не взеха три точки и по този начин имаме реални шансове за първо място в групата.
P.S. Робиньо и Адриано направиха невероятни изпълнения, които очаквам да влязат в рубриката WATZZUP на Евроспорт
.

P.S. Робиньо и Адриано направиха невероятни изпълнения, които очаквам да влязат в рубриката WATZZUP на Евроспорт

“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”
― Mark Twain
― Mark Twain
- Middlesbrough
- Контакти:
Tata Martino after the match against Milan:
"It was a bit the same as against Osasuna. We were in control of the game, we had chances to win, but in the end it wasn't to be. On one hand, getting a point here is good, but on other hand, we deserved more. We just lacked intensity in the first 15 minutes. We didn't win our last two games, but I'm still optimistic because our game didn't get worse. The team is growing, the opponent has fewer chances. If we get better as a team, the players will also get better individually. Messi did well. If one had doubts about how he's doing physically, those will have disappeared after today's 90 minutes."

Офтопик:
Тоя Падрето от какво толкова е доволен не мога да разбера, че постоянно ни го натяква, как отборът играл добре, как тоя играл добре, оня какво направил????????? В такава дупка на посредственост влизаме, че няма излизане после. Нямаме голови положения на едната ръка да ги изброя за 2 мача. Освен мача с Леванте, аз във всеки друг съм се съм се съмнявал до последните минути в крайния успех. След края на мача с Осасуна бях разочарован, ама си викам, случва се, може да пестят сили за Милан и Реал. След мача снощи вече започвам да се съмнявам дали ще вземем точка от Реал с това бледо подобие на игра. На хартия 1-1 в Милано си е добре. Ама да не биеш опашкар в Испания и да вдигаш въшките на закъсалия Милан вече не е на хубаво. Ако това ще е приносът на Мартино за развитието на отбора работата направо започва да мирише. Защото аз не виждам никакви нови идеи от този човек, а просто си караме в старото русло с надеждата, че нещата ще станат както си бяха преди 3г. Байерн май малко ни биха, щом нещата си вървят по старому.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.