Теория на конспирацията.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Теория на конспирацията.

Мнениеот vaskonti » 21 окт 2013 20:42

motg написа:Ти нали си наясно, че сделката с ЦСКА беше завършена преди 2 седмици, тоест имаше период от около 3 месеца?

Всички знаят че Батков държи акциите на Левски, но не той е силният човек.
Единственият вариант да му извиват ръцете е ако наистина е писал вложените пари като кредит, тоест при прехвърляне на акциите този минус трябва да бъде погасен.

Сделката завърши де юре преди 2 седмици, но де факто приключи още на 5-ия ден.
tomatomov197 написа:Как пък ще се забъркат Ганчев , Стоичков и Титан в някакъв театър , заради който те понесоха сериозни негативи и то заради Сашо Томов :) Виж скрития собственик на Левски , като нищо може да е Пеевски и ще умра от смях :)

Единствения, който не е знаел какво става, е Ицо. Гришата както уж преговаряше за ЦСКА, така в същото време си правеше солидна селекция за Литекс - Миро Манолов е добър играч, да не говорим за Джазула. Не се действа така ако очакваш отборът да започне от Б група с лиценза на Чавдар.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

MiG31
Контакти:

Мнениеот MiG31 » 21 окт 2013 20:43

Eminem написа:Не знам вече какво да мисля. Крайно време е някой да излезе и да каже кой по дяволите е собственик на клуба. Толкова ли няма един човек с топки ?
А може и още да не са собственици и затова да се крият. Сигурен съм, че батков иска да е собственик на 100 годишнината и не мисля, че ще продаде клуба преди 24 май 2014г.
Все пак той трябва да се покаже пред камерите, да направи мазната усмива, да каже два-три лафа за Левски. Да се похвали, да се изтъкне, че е собственик на 100 годишен отбор и така...

Собственика в сянка се казва Александър Сталийски .

Котарака Александър Сталийски е най-доволен от разрушаването на стадион „Георги Аспарухов”. Шефът на федерацията по културизъм е пуснал свои фирми да оберат желязото от потрошеното съоръжение. Така в сметките на галеника на премиера Бойко Борисов ще влязат близо 800 хил. лева печалба, изчисляват завистливи роми.

Именно циганите бяха първите, които опитаха да нападнат „Герена” след взривяването на стария стадион. Те още в първия ден се нахвърлиха като ято гарвани върху отломките, но полицията ги разгони, за да разчисти терена за багерите и камионите на Котарака.

В част от свободното си време Александър Сталийски-младши се прави на левскар.

Разрушаване на Стадион "Георги Аспарухов"
Сега обаче лъсва, че любовта му минава през джоба. Очевидно фирмите му не са имали особени проблеми да се докопат до отпадъчното желязо на „Герена”. „Левски” от години се управлява от Тодор Батков, който е готов да се прегъне на две пред всяка власт в името на собственото си благополучие. Мустакатият адвокат дори изпада в комични ситуации когато не знае кой политик да нацелува след избори. До предния ден е агитирал за едни, а на следващия – мляска по бузите другите. „Така се оцелява в криза, а не като нашите, които не слушат”, коментират гъвкавия кръст на Батков цесекари.

И другият шеф в „Левски” – Иво Тонев, е мил на сегашните управници. Това съвсем разкрива къде е заровено кучето.

За милионите левскари остава тревогата дали наистина има пари да се изгради нов модерен стадион, или „Георги Аспарухов” бе разрушен, за да напълни джобовете си Александър Сталински. Близкото бъдеще ще покаже.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2013 20:49

vaskonti написа:Не става въпрос за това дали има или няма топки. Я си представи, че верно Пеевски ви стане шеф? Как ще го приемете при нормални обстоятелства, въпреки, че е червив с пари? Въпросът е, че ако закъсате много лошо, при това не в какъв да е момент, а именно за годишнината, не бихте ли приели без да мрънкате човек с подобна репутация? Отговорят май е ясен, нали? От друга страна дали няма да го съблечете на секундата ако отборът някак стане шампион с Батков, а в същото време строежът на стадиона върви с пълна сила?

Напълно е възможно това.
Не знам за другите, но аз пак няма да искам тази свиня пеевски. Предпочитам регионалните групи, отколкото тоя боклук. За другите не знам.
Феновете на Ботев се продадоха на дпс.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 окт 2013 20:52

Eminem написа:
vaskonti написа:Не става въпрос за това дали има или няма топки. Я си представи, че верно Пеевски ви стане шеф? Как ще го приемете при нормални обстоятелства, въпреки, че е червив с пари? Въпросът е, че ако закъсате много лошо, при това не в какъв да е момент, а именно за годишнината, не бихте ли приели без да мрънкате човек с подобна репутация? Отговорят май е ясен, нали? От друга страна дали няма да го съблечете на секундата ако отборът някак стане шампион с Батков, а в същото време строежът на стадиона върви с пълна сила?

Напълно е възможно това.
Не знам за другите, но аз пак няма да искам тази свиня пеевски. Предпочитам регионалните групи, отколкото тоя боклук. За другите не знам.
Феновете на Ботев се продадоха на дпс.

Абе то е лесно към днешна дата да кажеш това, ама...

Принципно най-вероятно наистина Бойко седи зад всичко, чрез Сталийски, а не Пеевски. В загадката се пита как сините фенове биха приели Бойко?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2013 20:54

MiG31 написа:Собственика в сянка се казва Александър Сталийски .

Котарака Александър Сталийски е най-доволен от разрушаването на стадион „Георги Аспарухов”. Шефът на федерацията по културизъм е пуснал свои фирми да оберат желязото от потрошеното съоръжение. Така в сметките на галеника на премиера Бойко Борисов ще влязат близо 800 хил. лева печалба, изчисляват завистливи роми.

Именно циганите бяха първите, които опитаха да нападнат „Герена” след взривяването на стария стадион. Те още в първия ден се нахвърлиха като ято гарвани върху отломките, но полицията ги разгони, за да разчисти терена за багерите и камионите на Котарака.

В част от свободното си време Александър Сталийски-младши се прави на левскар.

Разрушаване на Стадион "Георги Аспарухов"
Сега обаче лъсва, че любовта му минава през джоба. Очевидно фирмите му не са имали особени проблеми да се докопат до отпадъчното желязо на „Герена”. „Левски” от години се управлява от Тодор Батков, който е готов да се прегъне на две пред всяка власт в името на собственото си благополучие. Мустакатият адвокат дори изпада в комични ситуации когато не знае кой политик да нацелува след избори. До предния ден е агитирал за едни, а на следващия – мляска по бузите другите. „Така се оцелява в криза, а не като нашите, които не слушат”, коментират гъвкавия кръст на Батков цесекари.

И другият шеф в „Левски” – Иво Тонев, е мил на сегашните управници. Това съвсем разкрива къде е заровено кучето.

За милионите левскари остава тревогата дали наистина има пари да се изгради нов модерен стадион, или „Георги Аспарухов” бе разрушен, за да напълни джобовете си Александър Сталински. Близкото бъдеще ще покаже.

Ст. "Георги Аспарухов" НЕ Е съборен! Съборен е сектор А. И както се вижда на снимките, строежът върви много добре.
Това не може да е сериозна причина. Ако беше така, въобще нямаше да има сектор.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2013 21:00

vaskonti написа:Абе то е лесно към днешна дата да кажеш това, ама...
Принципно най-вероятно наистина Бойко седи зад всичко, чрез Сталийски, а не Пеевски. В загадката се пита как сините фенове биха приели Бойко?

Най-често се споменава името на Сталийски. Не знам това с Пеевски откъде тръгна. Сигурно от папагалите.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 21 окт 2013 21:02

Тая тема като цяло няма никакъв смисъл.Кой е собственик рано или късно ще се разбере.Кой ще е новият или ще има ли нов също.А как левскарите ще го приемат?Левскарите господин авторе на темата обичат Левски.На 300% съм сигурен,че ако всичко е наред никой няма да пита кои е и кой ще е собственик.Аз освен на Левски съм фен на Барса,Юве,Бока.Челси,Шалке и повярвай ми само на Челси знам кой е собственик.Не че е трудно да разбера,просто не ми пука.
Изображение

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 21 окт 2013 21:03

Да не се окаже Алексей Петров само. Ако беше читав бизнесмен Защо няма да се обявява кой е спонсор, ако си е сериозно бизнес име :roll: От друга страна, Сталийски е приятел на кръга ББ и може би затова се изчаква, ако падне това превителство и ББ се върне на власт..тва при положение ,че е Сталийски. Това е въпрос който интересува цяла България. А в хипотезата на васконти има много логика според мен.
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 окт 2013 21:05

Stahlgewitter написа:Тая тема като цяло няма никакъв смисъл.Кой е собственик рано или късно ще се разбере.Кой ще е новият или ще има ли нов също.А как левскарите ще го приемат?Левскарите господин авторе на темата обичат Левски.На 300% съм сигурен,че ако всичко е наред никой няма да пита кои е и кой ще е собственик.Аз освен на Левски съм фен на Барса,Юве,Бока.Челси,Шалке и повярвай ми само на Челси знам кой е собственик.Не че е трудно да разбера,просто не ми пука.

Да бе, представи си някой турчуляк да ни стане собственик ? Ужас.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 21 окт 2013 21:08

Пеевски го споменават заради КТБ, той самият пари няма, бушон е като Цветан Василев.
Зад Левски на 99% стои Бойко, зад строежа на сектора- на 100% :mrgreen:

Върни се в “Левски”