Колин Уолъмбъри (Книги-игри)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Колин Уолъмбъри (Книги-игри)
Колин Уолъмбъри е пионер, но Майкъл Майндкрайм си остава ненадминат в този жанр. Интересно какво стана с този човек. За Робърт Блонд (Богдан Русев) знам, че след книгите-игри направи прилична кариера на журналист/публицист. Ако някой знае нещо за Майндкрайм, бих се радвал да сподели.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
ndrangheta написа:Колин Уолъмбъри е пионер, но Майкъл Майндкрайм си остава ненадминат в този жанр. Интересно какво стана с този човек. За Робърт Блонд (Богдан Русев) знам, че след книгите-игри направи прилична кариера на журналист/публицист. Ако някой знае нещо за Майндкрайм, бих се радвал да сподели.
Майндкрайм има нова книга-игра, която трябва да е на пазара, тоест пише си човекът

"Замъкът на таласъмите" винаги ще си има специално място в сърцето ми!
Като бях малък живеех и учих насело (преди 15-тина години) до автобусната спирка, където чаках рейса за вкъщи, имаше една малка книжарничка с една супер мила и интелигентна възрастна жена. Та понякога чаках при нея, я да има с кого да си говоря (ако нямаше), я по на топло и там си намерих първата книга игра, после и друга, и друга... но определено "Замъкът на таласъмите" ми е любима... даже сега съм на гости на баща ми за няколко дни и я гледам пред мен в библиотеката :D
Като бях малък живеех и учих насело (преди 15-тина години) до автобусната спирка, където чаках рейса за вкъщи, имаше една малка книжарничка с една супер мила и интелигентна възрастна жена. Та понякога чаках при нея, я да има с кого да си говоря (ако нямаше), я по на топло и там си намерих първата книга игра, после и друга, и друга... но определено "Замъкът на таласъмите" ми е любима... даже сега съм на гости на баща ми за няколко дни и я гледам пред мен в библиотеката :D
[center]
[/center]

Alex написа:"Замъкът на таласъмите" винаги ще си има специално място в сърцето ми!
След поуста си в тема я изрових от някъде и започнах пак да я чета. Бях забравил колко забавни и остроумни шеги има в нея. И на мен тя ми беше първата

- Drunken_Master
- Контакти:
http://chitanka.info/text/27872-nba-krajat-na-koridata
ей тая ми беше любимата...
ей тая ми беше любимата...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Имаше период в който си взимах абсолютно всяка книга-игра, която излизаше и сега си стоят над 100 книги на почетно място в библиотеката. Но за разлика от повечето хора тук ще кажа, че смятах Майндкрайм за най-лошия писател. Просто не ми харесваха книгите му, защото почти нямаше избор а действието се развиваше в зависимост от смятане на точки и късмет. Имам някакъв спомен, че бях изиграл успешно "Боговете на футбола" без да купя нито един от боговете и завърших с някакъв убийствен резултата като финанси.
Върха на простотията бяха епизоди от по 4 страници и накрая тест, дали си чел внимателно. Честно, не разбирам какво са му харесвали другите за да е толкова популярен на времето.
За мен Колин си остава номер 1

За мен Колин си остава номер 1

L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
elloko написа:Alex написа:"Замъкът на таласъмите" винаги ще си има специално място в сърцето ми!
След поуста си в тема я изрових от някъде и започнах пак да я чета. Бях забравил колко забавни и остроумни шеги има в нея. И на мен тя ми беше първата. Уникална.
И аз реших, че днес спокойно мога да я мина отново :D
[center]
[/center]

Върни се в “Игри и забавления”