ОФИЦИАЛНО: Милиардер е новият генерален спонсор на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: Милиардер е новият генерален спонсор на ЦСКА

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 18 окт 2013 04:21

Бих посъветвал ЦСКА-рите да изчакат да видят какво следва. Барем Лупи 1 път да се свърже с милиардер, който дава кинти. Ако ще да са колкото.. Гришата дава за Литекс или нещо такова, ама да има редовно парса, тогава да се радвате. Все пак говорим за Лупи...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 18 окт 2013 08:45

За Ал.Томов - Лупи е хубаво човек като пише да не ползва като източник вестници и това което е дочул !
Не го познавам лично ,но познавам един който работеше с него ;) Завъртя около Лупи и Евролевицата !
Мисля , че не успя да стане депутат ! Когато се запозна с Лупи имаше вестник и апартамент във Видин , а сега
има бизнес и апартамент в Сф ;) И това след като Лупи го вкара в играта със земеделските фондове ;)
И като гледам сега е много добре от преди да се запознае с Лупи ! Така , че изводите оставам на вас !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 18 окт 2013 09:14

Изображение :) :mrgreen: :)
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 окт 2013 09:19

9315 написа:http://www.youtube.com/watch?v=GI8a1tfIB-I Стивън Ло е човекът, който ще дава пари за ЦСКА. Бизнесменът от Хонгконг позира пред медиите в родината си с фланелка на българския гранд. На гърдите на екипа има лого "BUL-HKG", което е ясен знак, че Томов и Ло са постигнали договорка за спонсорство. ;) :( :) далииии :oops:

Като в оня виц,дето сме щели да изнасяме компютри за Япония... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 окт 2013 09:21

Цялата тема е за коша!
Договор за сътрудничество м/и ЦСКА и клуб от Хонг Конг не означават че ще става спонсор този човек.
Може и да стане но засега не е и това е важното. Инфото е поднесено по типичния начин от наще "журналета".

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 окт 2013 09:21

iliyan написа:За Ал.Томов - Лупи е хубаво човек като пише да не ползва като източник вестници и това което е дочул !
Не го познавам лично ,но познавам един който работеше с него ;) Завъртя около Лупи и Евролевицата !
Мисля , че не успя да стане депутат ! Когато се запозна с Лупи имаше вестник и апартамент във Видин , а сега
има бизнес и апартамент в Сф ;) И това след като Лупи го вкара в играта със земеделските фондове ;)
И като гледам сега е много добре от преди да се запознае с Лупи ! Така , че изводите оставам на вас !

Много е хубаво човек да си вярва, но това което пишеш е доста наивно. Цяла България познава Лупи като мошенник. И то доста преди да се набута в ЦСКА. Човека е осъден на затвор, и то за доста по-малко години, отколкото заслужава. Това, че някой е влезнал в схема с Лупи, и е спечелил нещо, далеч не значи, че Сашето е добра партия !

Вие си преценете. Мен не ме бърка какво става в ЦСКА. Аз лично мразя дори идеята с която сте създадени. Жалко за феновете Ви ! Приемането на Лупи като спасител, за мен лично е знак на безгръбначност. Не на обикновения фен, а на тези с позиция да го предотвратят !

ПП. Модератора тук действа с широк размах. Всяко мое мнение, оплюващо каквото и да е било, случващо с в ЦСКА е било трито !

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 окт 2013 09:27

Ето какво е казал Лупинатора в собственото си интервю което е дал вчера освен ако не е измислено от всички медии.

- Има ли напредък с намирането на генерален спонсор?

- След като поехме задължения над 20 млн. лева, в момента клубът е обезпечен финансово. Що се отнася до генералния спонсор – обявили сме условията си. ЦСКА е име, което дава огромни възможности. В завършваща фаза на разговори сме с три фирми. Очаквам до края на ноември да имаме генерален спонсор. Но не както досега – някаква фирма да дава телефони на някаква друга фирма и да бъде спонсор на ЦСКА. Това няма как да стане.

Това не виждам по какъв начин кореспондира с тезата че собственика на Саут Чайна вече е новия спонсор на ЦСКА.

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 окт 2013 09:36

ПП. Модератора тук действа с широк размах. Всяко мое мнение, оплюващо каквото и да е било, случващо с в ЦСКА е било трито ![/quote]

Само това ми е достатъчно да разбера колко елементарен човек си!Що за хейтър ще напише подобно мнение!Твоя отбор цъфнал и вързал,той тръгнал за ЦСКА да се притеснява!Виж че дебелака ви води яко към Б група,разсъждавай на тая тема,а не кой е новия спонсор на ЦСКА и колко ще лежи Лупи,нали няма ти да му ги излежаваш какво те бърка!

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 18 окт 2013 09:48

9315 написа:http://www.youtube.com/watch?v=GI8a1tfIB-I Стивън Ло е човекът, който ще дава пари за ЦСКА. Бизнесменът от Хонгконг позира пред медиите в родината си с фланелка на българския гранд. На гърдите на екипа има лого "BUL-HKG", което е ясен знак, че Томов и Ло са постигнали договорка за спонсорство. ;) :( :) далииии :oops:

Пише, че е подписан договор за СЪТРУДНИЧЕСТВО, а не за спонсорство. Разликата е от тук до небето.

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 18 окт 2013 09:54

warhead написа:
Само това ми е достатъчно да разбера колко елементарен човек си!Що за хейтър ще напише подобно мнение!Твоя отбор цъфнал и вързал,той тръгнал за ЦСКА да се притеснява!Виж че дебелака ви води яко към Б група,разсъждавай на тая тема,а не кой е новия спонсор на ЦСКА и колко ще лежи Лупи,нали няма ти да му ги излежаваш какво те бърка!

Ох, сложничкия ми той :mrgreen:

Нека обясня нещо, на сложната ти като лабиринт глава

1. "Хейтър" е човек, който плюе постоянно по всички

2. Славия и ЦСКА нямат нищо общо

3. Това, че съм фен на Славия, надявам се в твоите сложни мисли, не значи, че не мога да пиша във форума на ЦСКА, още повече при положение, че не обиждам никой

4. /Вече сериозно/ Недей да се взимаш толкова на сериозно, хлапак. Преди да даваш определение за някой, гледай поне да го познаваш ;) И недей да си въобразяваш, че можеш да ми казваш къде и какво мога да пиша, и за какво да мисля ;) Мислите в главата ми са свързани по-скоро с дипломирането ми, работата ми, съпругата ми и детето, което чакам, отколкото с вашия отбор. Просто ние "елементарните" хора можем да мислим за повече от едно нещо ;)

5. Крайно време е силно "интелигентните" фенове /част от феновете / на ЦСКА най-накрая да зацепи, че нападка срещу Лупи и действията му, не значи нападка с/у ЦСКА

Върни се в “ЦСКА”