BRF написа:5:0 ми е прогнозата!Марселиньо ще вкара 2-3 гола!На трибуните як купон в Г и синя тишита!
Откога Марселиньо играе за ЦСКА?

Иначе моята прогноза 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
BRF написа:5:0 ми е прогнозата!Марселиньо ще вкара 2-3 гола!На трибуните як купон в Г и синя тишита!
neimar написа:BRF написа:5:0 ми е прогнозата!Марселиньо ще вкара 2-3 гола!На трибуните як купон в Г и синя тишита!
Откога Марселиньо играе за ЦСКА?![]()
![]()
Иначе моята прогноза 1:0
Двама бивши футболисти на Левски, по настоящем играчи на Славия – Георги Петков и Атанас Курдов – прогнозираха успех на „сините“ над ЦСКА във вечното дерби на 19 октомври.
В родния футбол предстоят реванши за Купата на България, след това пауза за националните отбори, и тогава е голямото дерби.
Петков даде прогноза за вечното дерби, след като Славия загуби с 0:1 от Левски и ЦСКА в последните два кръга от А група. „Трудно ще е, но Левски определено има по-добрите футболисти. Изпаднали са в дупка, трябва да се вдигнат, но те знаят как, и мисля, че ще спечелят,“ заяви стражът.
Наско Курдов пък бе още по-категоричен: „Моите очаквания ли?! 3:0 за Левски!“
emi_cska написа:memnto моляте пускай по коя телевизи ще го дават защото има хора в чужбина и извън столицата които не могат да отидат на мача
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта