11ти кръг ЦСКА - Черноморец 29ти септември
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11ти кръг ЦСКА - Черноморец 29ти септември
Радвам се,че Стойчо поумня и даде повече пространство на Чочев.... Дано сега махне и бадема и играта заспива !!!! 2-0 !!!!!!!!!
Очаквам победа, може би с 2-0, но неприятното е, че мача съвпада с двубоите за медалите от Европейското по волейбол и вероятно много хора ще предпочетат да гледат българските национали в Дания, особено и дай Боже се класираме на финала, който е от 19.00 часа
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Мачът няма да бъде лек! Херо винаги е излизал амбициран на "Армията" и този път ще бъде така. Черноморец има своите проблеми, но и ние не сме цъфнали. Мачът с Любимец не бива да ни заблуждава. Той беше решен в наша полза от една ситуация - червения картон и гол непосредствено след това. Иначе Стойчо продължава да ми лази по нервите, за това че не пуска Долапчиев а този измислен македонец. Все пак предвиждам победа с 2:0.
- liliputchica
vayk написа:Мачът няма да бъде лек! Херо винаги е излизал амбициран на "Армията" и този път ще бъде така. Черноморец има своите проблеми, но и ние не сме цъфнали. Мачът с Любимец не бива да ни заблуждава. Той беше решен в наша полза от една ситуация - червения картон и гол непосредствено след това. Иначе Стойчо продължава да ми лази по нервите, за това че не пуска Долапчиев а този измислен македонец. Все пак предвиждам победа с 2:0.
Прости ми забележката, но Херо от как е във футбола, едва ли има по-амбициран от него български треньор и не само на Армията, а навсякъде по родните поляни.Херо е единственото работещо футболно предприятие в България. Създава, намира, мотивира, печели и ПРОДАВА НА 1000% горница. Херо е българският аналог на Арсен Венгер ве мен
[offtopic]нямам[/offtopic]
Тоя мач бием твърдо, с всичките ми уважения към Херо и най-вече към Нафтата, ако нещо не се промени драстично, догодина бургаското дерби ще е в Б група.
Някои има ли инфо, какво стана с момчетата от Разлог, дано се оправят по-бързо и да ги видим скоро на стадиона, полицията разпозна ли кои са били нападателите
Някои има ли инфо, какво стана с момчетата от Разлог, дано се оправят по-бързо и да ги видим скоро на стадиона, полицията разпозна ли кои са били нападателите
Последна промяна от terrorist на 27 сеп 2013 16:59, променено общо 3 пъти.
gugushito написа:Радвам се,че Стойчо поумня и даде повече пространство на Чочев.... Дано сега махне и бадема и играта заспива !!!! 2-0 !!!!!!!!!
Бадема ни прави играта бе, момче. Мисли преди да пишеш глупости

- Stahlgewitter
- Контакти:
gugushito написа:Радвам се,че Стойчо поумня и даде повече пространство на Чочев.... Дано сега махне и бадема и играта заспива !!!! 2-0 !!!!!!!!!
Нещо за Бадема не те разбирам...
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!