Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
.cskara. написа:mite.1979 написа:трябва ни ивратар!вратаря е половин отбор.пифа нестава
Наистина,прави грешки,но последните два мача се представи много добре.Но въпреки това трябва да се мисли за алтернатива на Пифа.
TheClub написа:.cskara. написа:mite.1979 написа:трябва ни ивратар!вратаря е половин отбор.пифа нестава
Наистина,прави грешки,но последните два мача се представи много добре.Но въпреки това трябва да се мисли за алтернатива на Пифа.
Да ама кой? Акалски ?
govedo написа:danko_sot написа:govedo написа:В големи филми се вкарвате. Първо все сте ги взели тия и второ от тях само Камбуров е наистина качествен играч. Вие колко мача сте му гледали точно на тоя Делев, че едва ли не ви е като месия. Има желание да се докаже момчето, но като цяло нищо чак толкова особено не е. И за Стоянов май пак много се говори, ама най-вероятно щото е племенник на знаете кой. Едно е да си "звезда" в някое малко отборче, а съвсем друго е като отидеш в Левски или ЦСКА. Какво стана с гения на Муши, нали и за него пак така разправяхте?
хахах Абе пичза първото съм съгласен , че не сме ги взели още , може и да не ги вземем въобще. Ама слепец ли си та не виждаш, че Делев е страхотен таллант. За Стоянов също какво като е племенник, вижда се момчето играе. Ти сигурно ще кажеш че и Манчев не става. А за Муши не помная някой да е говорил, аз съм от Плд и още като дойде бях наясно с качествата му. Става за резерва в някои мачове, но нищо повече, затова и ще го продадем сигурно
На Стоянов доста мачове гледах и с нищо особено не се открояваи прави сума ти пропуски, малко в стил Руи Мигел ми се струва да играе. В противен случай нямаше 2 години да си стои по Б групите. А Делев ви вкара един гол, после уж направи един добър мач срещу тотално демотивирания и неиграещ отбор на Левски и оттогава не млъквате. Вчера в мача с Литекс се бори, но имаше редица доста неправилни отигравания. Не отричам, че има талант, ама за такъв състав да ми твърдите, че сте с мега нападение е смешно. Помня преди време и Какалов като вкара един гол на Левски и се измазни с потник, на който пише ЦСКА, пак така се ентусиазирахте да го взимате и от него в крайна сметка нищо не излезе - 1 година в Беларус и после резерва в Черно море.
plamak написа:Дано да ги вземете. Пожелавам ви ги от все сърце и пак ще бъдете втори,а може и по-назад. Тоя дребосък Делев все още за нищо не става.Видяхме го с Литекс. Не става само с тичане, трябва и акъл и можене. Стоянов е хубава работа, ама циганска. Той са Сливен едвам става. Камбуров става за леки и уредени мачове. Може би Манчев ако е здрав става, ама и той е изпята песен, извряла вода. По добре да си оправите школата ама за тая работа трябват пари, а боклуците нямат.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта