Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа
Делев и Галчев (Пирин), Ортега (Славия), Марсио Нуньо (Черноморец), Даксон (Локо Пд), Иванович и Миранда (Спартак)
Чшш без последните двама.Даксон играе,но е пдо нивото ни....
Ортега не става...Иначе Далчев е добър вариант.....
Ортега не става...Иначе Далчев е добър вариант.....
Делев,Даксон,Пиетробон... за други не се сещам от нашото първенство.А бекове добри в БГ просто няма.Така че дано имаме добри скаути навън.А иначе кой и кого ще вземем е отделен въпрос,ние можем да си кажем само кого желаем.а Иванови и Миранда,не не и не.Ортега също по скоро не,даже Дубала повече ми харесва от Славия
За вас моряци ний живеем...
Светльо Тодоров
От мой познат чух че в момента е в България и преговаря със собствениците.Хем близко до родния си Добрич,хем можем да му дадем добра заплата.Ако стане това ще направим трансферната бомна
За други играчи от Бг първенството няма какво да се оглеждаме.То просто такива коита да са свободни няма.Да налагат Димов и още някой юноша в центъра и да се учат от по старите.

Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
Абсолютно прави сте.Ние изказваме само нашите желания и предположения.А кого ще вземем,ще разберем след около 40-60 дена.За плебеите и аз съм твърдо против.Не защото са плебеи,а защото нямат качества да играят в Черно море.Както и слависта.За Спас Делев-може и да стане,но сякаш Галчев е много стойностен футболист със бъдеще.А ако Светльо Тодоров заиграе за Черно море ще си решим наистина всички проблеми в атака.Изключително класен играч,И на всичко отгоре школуван в Меката на футбола.Дано,дано!!! 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
С.Тодоров е перфектния нападател за нас но май постоянно е контузен???Иначе от играещите в БГ чужденци май никой не става за нас .Кольо да се "напъне"и да изкара още по един Перис,Кулибали и......само да не забравя грешките Джалма,Каруча имаше и някакви сърби
- Sagittarius
Светослав Тодоров особено за мащабите на България се явява супер-футболист.На много неща може да научи Миро Манолов и Георги Какалов,както и Тошко Колев.Даниел Димов си е готов за титуляр според мене.След Кривия,Жорката,Юрука и Наката е най-силния ни халф,при всички положения е много по-добър и на ниво от Дани Георгиев,а и от Милен Петков.Само малко опит му е нужен и повечко самочувствие и би могъл да е най-добрия ни играч,защото е момче с лидерски характер,перде,от такива се раждат големтие лидери(какъвто е Кривия) 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Нашите ги знаем!Дани Димов-супер талант.Играе със самочувствие,роден лидер!Трябват му мачове.Но темата е за трансферната политика на морето все пак. 

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
-
- Контакти:
напоследък не ми харесва особено играта на Алекс . Изморили се , заради контузията ли е , не знам . Какалов според мен най-добре да го махат . Обикновенно след смяна пипа топката един път до края на мача и толкова . Атаката се развива по единия фланг той стои като статуя на другия . Нашите са затворени в нашата поливина , той стои на центъра и си оправя къдриците . Нашите му дадат извеждащ пас , той първо си връзва връзките и тогава тръгва . Това , че е вкарал 1-2 важни гола не означава че е играч . Другите са на ниво .
добро впечатление ми прави резервния вратар . Много искам да видя адаша Тошко Колев в игра , не са го пускали от доста време на сам ( да не е контузен ) ? .
малко ми е чудно защо някои фено се превъзнасят , че догодина сме имали шансове за титла . Пълен абсурд , даже се чудя дали ще сме в тройката . Я пак купят съдията на някой важен мач , я нашите се излигавят , я не ни върни .... Иначе поне атмосферата на стадиона е страхотна .
добро впечатление ми прави резервния вратар . Много искам да видя адаша Тошко Колев в игра , не са го пускали от доста време на сам ( да не е контузен ) ? .
малко ми е чудно защо някои фено се превъзнасят , че догодина сме имали шансове за титла . Пълен абсурд , даже се чудя дали ще сме в тройката . Я пак купят съдията на някой важен мач , я нашите се излигавят , я не ни върни .... Иначе поне атмосферата на стадиона е страхотна .

Ако се играе честно защо не аз не видях ЦСКА или Левски да ни превъзхождаха футболно с някаква класа с разумна селекция може да опитаме да се намесим в спора за титлата ако ли пък не здраве да е!От нас се иска само да ги подкрепяме!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?