Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Re: Трансферната политика на Тича-късмет или добра работа

Мнениеот Ticha » 25 май 2009 17:33

Делев и Галчев (Пирин), Ортега (Славия), Марсио Нуньо (Черноморец), Даксон (Локо Пд), Иванович и Миранда (Спартак)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 25 май 2009 17:39

Чшш без последните двама.Даксон играе,но е пдо нивото ни....
Ортега не става...Иначе Далчев е добър вариант.....

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 25 май 2009 17:50

Делев,Даксон,Пиетробон... за други не се сещам от нашото първенство.А бекове добри в БГ просто няма.Така че дано имаме добри скаути навън.А иначе кой и кого ще вземем е отделен въпрос,ние можем да си кажем само кого желаем.а Иванови и Миранда,не не и не.Ортега също по скоро не,даже Дубала повече ми харесва от Славия
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 25 май 2009 18:20

Светльо Тодоров 8-) От мой познат чух че в момента е в България и преговаря със собствениците.Хем близко до родния си Добрич,хем можем да му дадем добра заплата.Ако стане това ще направим трансферната бомна :) За други играчи от Бг първенството няма какво да се оглеждаме.То просто такива коита да са свободни няма.Да налагат Димов и още някой юноша в центъра и да се учат от по старите.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 май 2009 18:32

Абсолютно прави сте.Ние изказваме само нашите желания и предположения.А кого ще вземем,ще разберем след около 40-60 дена.За плебеите и аз съм твърдо против.Не защото са плебеи,а защото нямат качества да играят в Черно море.Както и слависта.За Спас Делев-може и да стане,но сякаш Галчев е много стойностен футболист със бъдеще.А ако Светльо Тодоров заиграе за Черно море ще си решим наистина всички проблеми в атака.Изключително класен играч,И на всичко отгоре школуван в Меката на футбола.Дано,дано!!! :)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

sotich

Мнениеот sotich » 25 май 2009 19:23

С.Тодоров е перфектния нападател за нас но май постоянно е контузен???Иначе от играещите в БГ чужденци май никой не става за нас .Кольо да се "напъне"и да изкара още по един Перис,Кулибали и......само да не забравя грешките Джалма,Каруча имаше и някакви сърби

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 май 2009 20:32

Светослав Тодоров особено за мащабите на България се явява супер-футболист.На много неща може да научи Миро Манолов и Георги Какалов,както и Тошко Колев.Даниел Димов си е готов за титуляр според мене.След Кривия,Жорката,Юрука и Наката е най-силния ни халф,при всички положения е много по-добър и на ниво от Дани Георгиев,а и от Милен Петков.Само малко опит му е нужен и повечко самочувствие и би могъл да е най-добрия ни играч,защото е момче с лидерски характер,перде,от такива се раждат големтие лидери(какъвто е Кривия) :roll:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 25 май 2009 20:42

Нашите ги знаем!Дани Димов-супер талант.Играе със самочувствие,роден лидер!Трябват му мачове.Но темата е за трансферната политика на морето все пак. ;)
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

tuvarnakaptcatb
Контакти:

Мнениеот tuvarnakaptcatb » 25 май 2009 20:54

напоследък не ми харесва особено играта на Алекс . Изморили се , заради контузията ли е , не знам . Какалов според мен най-добре да го махат . Обикновенно след смяна пипа топката един път до края на мача и толкова . Атаката се развива по единия фланг той стои като статуя на другия . Нашите са затворени в нашата поливина , той стои на центъра и си оправя къдриците . Нашите му дадат извеждащ пас , той първо си връзва връзките и тогава тръгва . Това , че е вкарал 1-2 важни гола не означава че е играч . Другите са на ниво .
добро впечатление ми прави резервния вратар . Много искам да видя адаша Тошко Колев в игра , не са го пускали от доста време на сам ( да не е контузен ) ? .
малко ми е чудно защо някои фено се превъзнасят , че догодина сме имали шансове за титла . Пълен абсурд , даже се чудя дали ще сме в тройката . Я пак купят съдията на някой важен мач , я нашите се излигавят , я не ни върни .... Иначе поне атмосферата на стадиона е страхотна . ;)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 май 2009 21:36

Ако се играе честно защо не аз не видях ЦСКА или Левски да ни превъзхождаха футболно с някаква класа с разумна селекция може да опитаме да се намесим в спора за титлата ако ли пък не здраве да е!От нас се иска само да ги подкрепяме!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”