liliputchica написа:Одобрявате ли предложението на компанията,да строи стадион за 25 хил. с 40 млн. евро .Принципно аз съм радостен ,че се намират хора да инвестират в това време на криза.Какво обаче спестява госпожата представител на компанията в интервюто си.Защо не предложи примерно на Локо Сф. и Левски или защо не вложат тези пари в градският стадион в Пловдив,ще стане приказка...IFS Arena Plovdiv.Има нещо което крие според мен.Моля за вашите мнения
Не разбирам въобще проблема ти. "Левски" вече си строят стадиона и демонстрират, че могат да се справят сами. Локо Сф имат по-добър стадион и от Българска Армия и от стадион Славия. Така че предложението за общ стадион на ЦСКА и Славия е доста добро, но както виждам се е получила типичната българска разправия. И вероятно затова нищо няма да стане. ЦСКА ще си играят на порутения стадион, Славия на поляната.
А в Пловдив (вече дори официално третият по големина град в България) защо е нужен още един стадион, след като стадионът на "Ботев" Пловдив се очаква да бъде най-модерният в България, а този на Локо Пд вече има осветление и му се строи нова трибуна?