Успехите на Иван Костов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Успехите на Иван Костов

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 18:42

alexveselinov написа:
dunavfc написа:Комунистите си мислят,че ГЕРБ и ББ са вече минало,а РБ е новата алтернатива и атаките към тях започнаха да стават все по-агресивни ;)
Да се надяваме на следващите избори ГЕРБ и РБ да съставят мнозинство и да го турят мазно на червените боклуци и техните лилави отрочета.

Ти плю че са дошли турците на власт,сега искаш да вкараш там Касим Дал?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Кога съм плюл против турците бе,ти на амфетамини ли си ? Аз в живота си съм отнасял толкова псувни и лайна,защото съм защитавал турците,а ти направо ме заби...

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 14 сеп 2013 18:43

Siegfried написа:Много важна и хубава тема! Дано повече хора да я прочетат :!:

Ти що не си на мача маняк,твоите падат ;)
[offtopic]нямам[/offtopic]

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 сеп 2013 18:44

Нереализиралите се комсомолци съсипаха България! А Реформаторския Блок, какво ще реформира и кои са реформаторите в този блок!
Последна промяна от джугашвили на 14 сеп 2013 18:44, променено общо 1 път.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 14 сеп 2013 18:44

dunavfc написа:
alexveselinov написа:
dunavfc написа:Комунистите си мислят,че ГЕРБ и ББ са вече минало,а РБ е новата алтернатива и атаките към тях започнаха да стават все по-агресивни ;)
Да се надяваме на следващите избори ГЕРБ и РБ да съставят мнозинство и да го турят мазно на червените боклуци и техните лилави отрочета.

Кога съм плюл против турците бе,ти на амфетамини ли си ?

Не бе не :lol:
Колко приказки изприказва че Волен довел ДПС :roll:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 сеп 2013 18:46

dunavfc написа:
alexveselinov написа:

Кога съм плюл против турците бе,ти на амфетамини ли си ? Аз в живота си съм отнасял толкова псувни и лайна,защото съм защитавал турците,а ти направо ме заби...

Явно страдаш от раздвоение на личноста,лекар ти трябва момче,лекар.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 сеп 2013 18:48

джугашвили написа:Нереализиралите се комсомолци съсипаха България! А Реформаторския Блок, какво ще реформира и кои са реформаторите в този блок!

Факт другарю,факт,а когато фактите говорят и ние богопомазаните мълчим.Факт. 8-)

Потребителски аватар
P!nk fan
Контакти:

Мнениеот P!nk fan » 14 сеп 2013 18:50

Из моралния кодекс на седераста/гербера:

"Всеки, който не славослови Костов/Бойко, е: а)комунист; б)агент на ДС или в)русофил"
Левски, Пинк и България над всичко

[rimg]http://onlinetv-bg.com/wp-content/uploads/2013/05/Levski_sofia_9.jpg[/rimg][rimg]http://prikachi.com/images/967/6587967M.png[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540038_406813779343591_1624091982_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 18:54

dunavfc написа:Кога съм плюл против турците бе,ти на амфетамини ли си ?

alexveselinov написа:Не бе не :lol:
Колко приказки изприказва че Волен довел ДПС :roll:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Убеден съм,че в момента играеш абсолютно на сляпо и се надяваш нещата,които пишеш да са казани от човекът с когото в момента дискутираш,ама бъркаш....
Никога не съм казвал,че Волен е донесъл ДПС по простата причина,че ДПС са в политиката от 1990,а психично болният е на политическата сцена от 8-9 год. обратното може и да е,но не и това,което ти казваш.
Колкото аз съм ги казал тия неща,които ти си написал,толкова и ти си казвал,че Бойко Борисов е най-добрият български политик на десетилетието !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 18:56

P!nk fan написа:

Из моралния кодекс на седераста/гербера:

"Всеки, който не славослови Костов/Бойко, е: а)комунист; б)агент на ДС или в)русофил"

Между другото 90 % от хората,които плюят Костов и ББ са отговор а) и отговор в) или бъркам ?

Аз ще направя съвсем скромен списък,защо Коство успя :

- Благодарение на неговото правителство + НДСВ влязохме в ЕС
- Влязохме в НАТО,пак + НДСВ
- Извършиха се реформи
- България се вдигна от финансовият колапс в който беше попаднала държавата ни след управлението на Виденов
- Проблемът с бежанците от Косово ( държавнически успешен ход,чисто човешки не одобрявам )
Последна промяна от dunavfc на 14 сеп 2013 18:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 сеп 2013 18:59

Голям страх ви тресе от човека, който дори официално се отказа от политиката, червени боклуци! В кошмарите ви още господства едно мургаво лице, което изпитва затруднения да казва 'рл'! С всичките си кусури и всичките си кражби, той пак е най-успешният български политик на Прехода! И макар да успяхте да го съсипете окончателно (не без неговата собствена помощ), продължавате профилактично да плюете, да не би някой да тръгне по същия път и да ви смачка окончателно като хлебарките, с които съжителстват гласоподавателите ви по контейнерите.

Върни се в “Архив”