ИВЕЛИН ПОПОВ ВЪВ ВОЛФСБУРГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: ИВЕЛИН ПОПОВ ВЪВ ВОЛФСБУРГ

Мнениеот DrAvalanche » 18 май 2009 21:55

PFC Litex написа:
DrAvalanche написа:Ти за финансова криза чувал ли си? Кой ще извади пари накуп за играч от най-уредените домашни видеоклипове?

Е и... ?
За момента Литекс, от към финанси сме спокойни.
Щом и завод за автомобили почва да се строи, когато другите затварят врати значи нещата са добре.

Относно трансферната ни политика, Литекс на килограм и за първите по-сладки суми НЕ ПРОДАВА.

Какво общо има между финансовата стабилност на Литекс и липсата на купувачи?
Що се отнася до завода почакай да стане, че засега само царевица копате. Аз също искам да стане, но не знам защо в тази държава обикновено не се получава.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 18 май 2009 21:57

Сбъркали са футболиста. Станислав Манолев според мен е по - добър от Ивелин, но щом така смятат Волфсбург... :)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 22:04

И двамата ще бъдат продадени, но не сега, а през зимата.

DrAvalanche написа:Какво общо има между финансовата стабилност на Литекс и липсата на купувачи?
Що се отнася до завода почакай да стане, че засега само царевица копате. Аз също искам да стане, но не знам защо в тази държава обикновено не се получава.

Как ще липсва купувач, като има, а цената се определя от продавача.
Относно завода, след като е почнат същият и инвестицията е за около 180 милиона евро означава, че Ганчев няма да чака на някой трансферче за парици. Хубавото при него е, че цени момчетата и не продава за жълти стотинки.
Изображение

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 18 май 2009 22:10

Ивелин Попов и Ст.Манолев ще си тръгнат от Литекс,но се надявам да не е скоро.Защото,ако искаме да имаме големи цели,трябва да имаме и добър отбор.

baresta

Мнениеот baresta » 18 май 2009 22:21

ТАМПЛИЕР написа:Кажи ми как да го блокирам този фен сайт защото,брата постояно влиза там и като го видя, бесне я. :evil:

Има разни програмки който блокират даден сайт.

Върни се в “Литекс”