Черно Море-ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море-ЦСКА
ЦСКА има 10 победи, срещу отбори от 7 до 16 место. Колко победи има ЛЕВСКИ срещу същите отбори ? какво да се спори с тъпанари, колкото до мача вав Варна - нормално е ЦСКА да спечели, но и други резултати са възможни .
НАААААААААПРЕЕЕЕД МОРЯЦИ!!!!! Мачкайте наред!!!!!
ИСТИНСКИЯТ ЧОВЕК Е ОНЗИ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА УМ СВЕТЪЛ, СЪРЦЕ ЛЮБЯЩО И ДУША СИЛНА!
Тази година първенството е откачено!
един въпрос, гледах репортажа Сливен Черно море, защо отмениха гола на моряците? (в 30мин) Не ми стана ясно

един въпрос, гледах репортажа Сливен Черно море, защо отмениха гола на моряците? (в 30мин) Не ми стана ясно
- Sagittarius
ЦСКА изобщо не е по-силен от Черно Море и това го доказахме в София на Армията(1:1).Освен това престани ти с малоуните съзждения.ЦСКА няма н-и-к-а-к-ъ-в шанс за титлата!Тръбяхте,че ако 3-тия Черно Море не може да вземе точки от 1-вия тогава Левски било ебати смешното първенство!Ти сега не се ли усещаш малко какво смешно ще е първенството,ако нито 3-тия,нито-4тия,нито 5-тия не мога да издрапат даже до равен с мега боеца ЦСКА,победил всички слабаци едва-едва,надигран тотално от малко по-стойностния Славия(спасен с измислени дузпи) и бит от Левски като псе?Самочувствието ви няма никакво покритие,видях ви на Армията есента колко струвате.Добър отбор-да,но нещо повече от нас-в никакъв случай.Мача е решителен за нас,домакини сме,излизаме и си го вземаме.Най-нормалното нещо,3-тия бие 1-вия като домакин.Така е по света.Останалото вече е НЕнормално,10 поредни победи са НЕнормални 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
ЗА МЕН В УЕФА ОТИВА ТОЗИ ОТБОР КОЙТО ПОБЕДИ ЦСКА ... ако Локо победят ЦСКА а Черно Море паднат ... могат да кажат ДОВИЖДАНЕ за УЕФА и обратното.. ако Локо паднат а Черно Море бият.. 100% Черно Море продължават ... това е моето мнение 

Удоджи няма да играе, лошо за вас моряци, Електричката ще е титуляр най вероятно и Мигел няма да играе пак лошо за вас, Тонев ще играе, Йордан Тодоров също ще играе този състав щеше да се оправи с Лефски ама нали Пенев е твърдоглав...... Така че спокойно ЦСКА си взима мача без много шум. За вас устава утехата че няма да изостанете от литек и локо поради причината ЦСКА трябва да бие всички за да е сигурна титлата и си запазвате точките, А доколкото до говедата те да не се радват последен кръг играят с Пирин гости, преди това имат Славия гости , убеден съм че иам ли истина в тия мачове няма как да ги вземат.
- mistreated
- Контакти:
Това дали има шанс или не ЦСКА за титлата е въпрос на мнение. Твоето е, че няма - ок, няма проблем. Никъде не съм споменавал, че нямате сили да ни биете, казах че е тъпо да казваш, че ние нямаме сили да победим в двата мача с вас и с Локо, че чак пък да им полягаме - тука вече си смешен. Не говоря за мача с Литекс, защото ако се опре до това този мач да решава титлата е ясно, че ще победим. Първенството тази година е интересно, но не бързайте да отписвате ЦСКА само след 1 мач, така както някои направиха това с Левски, след като загубиха от Локо Сф. Не сте същия отбор без Кривия, а пък и най-после се надявам да видим Лазаров титуляр и Маркиньос на пейката. Нека да говорим след мача, пък относно 10-те победи - колкото е нормално Левски да бие тези отбори, толкова е нормално ЦСКА. Кажи ми вие, отбора на трето място, колко точки имате загубени през пролетта от отбори след 6-то място? Аз ще ти кажа - 2, хикса с Черноморец. Значи ли, че това не е нормално?!?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Затова живи умрели,едва ходещи,едва дишащи-трябва и ще бием ЦСКА.2:0 за нас,Кривия и Какалов бележат.
Сутринта чух по Ринг,че Кривия е наказан за 5-ти жълт картон и няма да играе срещу нас!Това е голяма загуба за вашия отбор

Последното беше адресирано към болните сини Фенове!Пожелавам успех на моряците и нека по добрия победи!!!
Последна промяна от Old_death на 11 май 2009 12:01, променено общо 1 път.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
Sagittarius написа:За тях не знам и не ме интересува,но за нас това е мача на сезона.Задължително,задължително е да вземем победата.За нас няма Европа ако не бием ЦСКА.Това е.Не си правя излюзии,ЦСКА ще полегне грозно и мазно на Локо Сф,по шопска линия и ще ни прецакат,ако загубим в събота.ЦСКА колкото ида се зверят,няма да са шампиони и много добре си го знаят,обаче всеки разбра,че нежелания отбор за ЕКТ е Морето,вчера и съдиите ни заклаха,видяхте как ни бе отменен редовен гол,видяхме и заверата Литекс да вземе КБ.Затова живи умрели,едва ходещи,едва дишащи-трябва и ще бием ЦСКА.2:0 за нас,Кривия и Какалов бележат.
Йордан Юруков след мача в Сливен: "Само напълнете стадиона пак и ще смачкаме чорбата "
Може би бъркам, но мисля, че Кривия натрупа жълти картони и е наказан за мача с червените.
Иначе успех на "морето", но се съмнявам да вземете нещо.
- Sagittarius
Beck's написа:Удоджи няма да играе, лошо за вас моряци, Електричката ще е титуляр най вероятно и Мигел няма да играе пак лошо за вас, Тонев ще играе, Йордан Тодоров също ще играе този състав щеше да се оправи с Лефски ама нали Пенев е твърдоглав...... Така че спокойно ЦСКА си взима мача без много шум. За вас устава утехата че няма да изостанете от литек и локо поради причината ЦСКА трябва да бие всички за да е сигурна титлата и си запазвате точките, А доколкото до говедата те да не се радват последен кръг играят с Пирин гости, преди това имат Славия гости , убеден съм че иам ли истина в тия мачове няма как да ги вземат.
Напротив,Удоджи е най-класния играч на ЦСКА и това е прекрасна новина.Изобщо не ме плаши Здравко Лазаров,който е извън всякаква добра форма и след тежка контузия,ама изобщо.Данчо Тъча-е,този пък куция кой може да уплаши?Тонев?Хахахахаха,може би затова Фейенорд искат Удоджи,а не великия Тонев а?Ех,прекрасно е,че черния няма да игра,чудесно е.Сега остава да обезвредим Маркиньос,но тази работа е вършите вие добре,като го засипвате с критики,ругатни и обвинения.Без много много шум ви удряме 2:0 и обратно всеки от където е,всеки по пътя си.Иначе си прав за Славия и Пирин,могат да бият Левски,но с Пирин отдавна нещата са ясни,а да разчиташ Славия да ги спъне мисля,че е все едно да очакваш политиците да спрат да лъжат.Както казах обаче,какво става над нас не ме вълнува,да ляга който иска на когото иска,ние излзиаме и ви бием,ставате 2-ри.От там насетне се оправяйте както знаете,стимулирайте,уреждайте,не знам,но ние вземаме 3 точки 100%

ПС:Чу ли сте грешно!Повтарям,потретрвам...КРИВИЯ ЩЕ ИГРАЕ С ЦСКА,имаше 6 ЖК,вече са 7!Кривия бе наказан още есента за 5 картона,а за следващо наказание е нужен 9-ти такъв.Кривия излиза на 16-ти и повежда моряците към бронза
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"