Армейци,я се замислете!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
collector

Re: Армейци,я се замислете!!!

Мнениеот collector » 09 май 2009 22:12

слабаци сме какво да говорим.бях там подкрепях до последната минута наще ама само с публика не става.трябва да потичат малко.цял мач се влачат като дропли.

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 09 май 2009 22:18

Както са казали: Без коментар!!! Как да коментираш заглавието на темата например/ думата замислете/ Как да коментираш оня дето няма два лева в джоба ама иска да купува всички мачове докрая? Абе "умнико": Да ти е минавало през главата че отборите на Тича,Локо София,Литекс имат достойнство,че имат свои интереси,че имат горди фенове? Всички ли трябва да ви полягат? Така ли ти е сладко? Заради такива като теб ще си останете завинаги Милко Балевчета! Не искаш ли 10 сателита в А група бе тикво? Егати падението! Насрахте се от страх! Смешници! А оня пък за мисловен процес призовава! Пародия!

sotich

Мнениеот sotich » 09 май 2009 22:20

Момчета бъдете РЕАЛИСТИ,нямате треньор-дефакто Л.Пенев е лицето треньор,отбора го реди Р.Здравков а играчите след толкова купени мачове си помислиха че наистина могат да играят футбол-УВИ това бе първия провал,другата седмица ще е втория и тнт.Догодина живот и здраве може пак да се пробвате да станете шампиони този път обаче шампион няма да стане Левски а друг отбор ,този път от така наречената ПРОВИНЦИЯ.Ближете рани чорбари.....той Любо ще ви черпи но една СУПА за успокоение :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 09 май 2009 22:24

Просто се видя кой отбор играе истински мачове и кой се разхожда по терена.Ако цска бяха играли истински мачове може би щяха да са на 5-6 точки зад Левски,но нямаше да са толкова жалки в днешния мач.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 май 2009 22:25

Тръгнах си в 85 мин поради простато причина че не заслужаваха да се ядосвам както и останалите като мен. Аз не съм загубил надежда за Титлата още я докосваме, но както я докосваме да не ни се изплъзне зависи само от нас. Ако си играем играта няма да избяга. А какво очаквате от ПЕНЕВ за 10 мача? В България си мислим, че всичко става ей така и той го каза Пенев преди няколко дни отбор се гради бавно. Погледнете Манчестър Арсенал Ливърпул и други разбира се. ТА КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НЕГО ЗА ДВА МЕСЕЦА?!!?!?! Да станем Носител на ШЛ ?!?!? :?

gonzobastunvsamsun

Мнениеот gonzobastunvsamsun » 09 май 2009 22:35

Горе главата момчета,ЦСКА е шампион!да ЦСКА заслужава най-много шампионската титла.спомнете си началото на първенството ккакви прогнози за нас се носиха,момчетата ще осъзнатят каква отговорност носят,ЦСКА е шампион !!!!!!

levski nov dubal

Мнениеот levski nov dubal » 09 май 2009 22:53

агитката на левски показа какво означават истинските фенове -а тези червените много рано си тръгнаха колкото и да губи любимия ти отбор трябва да го подкрепяш до края това е моето мнение за агитките!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 09 май 2009 23:10

levski nov dubal написа:агитката на левски показа какво означават истинските фенове -а тези червените много рано си тръгнаха колкото и да губи любимия ти отбор трябва да го подкрепяш до края това е моето мнение за агитките!!!!!!!!!!!!!!!!

Пич я не говори за публика видя се отбора със хореографията ;) А иначе и аз си тръгнах по рано Питай ме защо, защото двата отбора бяха толкова жалкки, че не заслужаваха да се гледат.

Потребителски аватар
ilian78
Контакти:

Мнениеот ilian78 » 09 май 2009 23:28

TheClub написа:Тръгнах си в 85 мин поради простато причина че не заслужаваха да се ядосвам както и останалите като мен. Аз не съм загубил надежда за Титлата още я докосваме, но както я докосваме да не ни се изплъзне зависи само от нас. Ако си играем играта няма да избяга. А какво очаквате от ПЕНЕВ за 10 мача? В България си мислим, че всичко става ей така и той го каза Пенев преди няколко дни отбор се гради бавно. Погледнете Манчестър Арсенал Ливърпул и други разбира се. ТА КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ НЕГО ЗА ДВА МЕСЕЦА?!!?!?! Да станем Носител на ШЛ ?!?!? :?

Искаш да кажеш,че си си тръгнал в 70 минута.Признай сиии :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ але само ЛЕВСКИ алееее само ЛЕВСКИ обичаме тееее

go6o ku4ev
Контакти:

Мнениеот go6o ku4ev » 09 май 2009 23:33

жалко за феноввете развалиха им хореографията и си тръгнаха много рано

Върни се в “ЦСКА”