С каква марка екипи играе Черно Море през новия сезон
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: С каква марка екипи играе Черно Море през новия сезон
С некви шушляци играят 

Лично на мен много ми хареса синият екип с който играха Черно море срещу Берое. Най-класния екип за сезон 2013-14 на български отбор в момента е този на Левски.
vilinger77 написа:Здравейте,
Не искам да засягам никого, но Черно море има най-грозния екип в А група.
На всичко отгоре не го и сменят от няколко години.
А здрасти! И аз не искам да засягам никой, ама да кажа.. някак недоволен ми изглеждаш? И като ти мярнах другите три поста, резонно си задавам въпроса...да не залагаш манги нещо за екипите ни, какви ще са и кога ще ги сменят?!?!

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- Tribune East 1912
- Контакти:
Определено екипите на Берое са най-грозните и безумни екипи този сезон, приличат на някъв тренировъчен екип, особено с това BEROE отпред (да не говорим, че BEROE го пише на латиница, а имената отзад са изписани на кирилица
). Иначе на ЧМ екипът изглежда прилично, но играта им е отвратителна, за 5 мача голова разлика 1:1... определено атрактивен и резултатен футбол.

vilinger77 написа:Здравейте,
Не искам да засягам никого, но Черно море има най-грозния екип в А група.
На всичко отгоре не го и сменят от няколко години.
Остави къде не го сменят,а не е и пран няколко години, та да е по-трудно на противника в единоборствата

Леевски, оле

Tribune East 1912 написа:Определено екипите на Берое са най-грозните и безумни екипи този сезон, приличат на някъв тренировъчен екип, особено с това BEROE отпред (да не говорим, че BEROE го пише на латиница, а имената отзад са изписани на кирилица). Иначе на ЧМ екипът изглежда прилично, но играта им е отвратителна, за 5 мача голова разлика 1:1... определено атрактивен и резултатен футбол.
Ko?Не.

I'M BLIND!IMPRESS ME!
thebully написа:Bourgas написа:Знаете ли кой е собственикът на ТОММИ Тома Томов?
По документи,може би![]()
![]()
Точно така е!