ПОДКРЕПЕТЕ САША!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- Ticha
- Контакти:
Re: ПОДКРЕПЕТЕ САША!!!!
Само така. Подкрепете един сърбин, вместо олимпийската ни шампионка. И това ако е нация... 

-
- Контакти:
Ticha написа:Само така. Подкрепете един сърбин, вместо олимпийската ни шампионка. И това ако е нация...
Долу горе това казвам и аз,но това е върха на айсберга...Предавания като това прикриват ТОТАЛНОТО БЕЗУЧАСТИЕ на смотаната ни държава и на ръководителите и по отношение страданията на народа,защото именно държавата трябва да помага на бедните и онеправданите!Това значи "солидарност" и"социална държава"-неща за които пише в ДЕЙСТВАЩАТА ни конституция/горката,кой ли изобщо я спазва?.../
Аз не обичам много сърбите,но според мен Саш е най печеня в къщата.Но въпреки това никога не бих гласувал.
-
- Контакти:
Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там 

това предаване си е
що не си любиш майката
flashfreak написа:Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там
що не си любиш майката
-
- Контакти:
Pride написа:това предаване си еflashfreak написа:Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там
що не си любиш майката
Щото не съм от Локо Сф и имам смислен живот. Ако бях от Локо Сф можеше и това да ми се налага да правя, за да убивам време...
flashfreak написа:Pride написа:това предаване си еflashfreak написа:Искам да похваля феновете на Локо София. Много сте организирани - щом се събраха всички фенове на Локо Сф в студиото. И четиримата бяха там
що не си любиш майката
Щото не съм от Локо Сф и имам смислен живот. Ако бях от Локо Сф можеше и това да ми се налага да правя, за да убивам време...

-
- Контакти:
Pride написа:![]()
![]()
![]()
![]()
доста тъп отговор с него отиваш високо в класацията