Черноморец - ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- POPCORN
- Контакти:
Re: Черноморец - ЦСКА
какво пак се оплаквате са бе.са и те ли не играят срещу нас?все някой ви е виновен на вас
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
-
- Контакти:
kartago написа:Ами отворковци, що не питате Йовов как се цели ??? ... И от какъв зор защитата да е спряла ?! Кой мач гледате въобще ?!
Поредния ФАЛШИВ с ваше участие!!!Не случайно се пееше:"Смърт на чорбата,враг на Земята,унищожила футбола у нас!"Наистина унищожихте футбола ни,както и Кремиковци

kartago написа:Ами отворковци, що не питате Йовов как се цели ??? ... И от какъв зор защитата да е спряла ?! Кой мач гледате въобще ?!
Мм аз гледам Челси-Фулъм

BluE iS The ColouR...
e за коментара няма кво да се сърдиме.ама предаването нямам думи
хвани единия, удари другия.. тия коментатори са по зле от самият Сокачев даже..

[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
OBI4AM LEVSKI написа:kartago написа:Ами отворковци, що не питате Йовов как се цели ??? ... И от какъв зор защитата да е спряла ?! Кой мач гледате въобще ?!
Поредния ФАЛШИВ с ваше участие!!!Не случайно се пееше:"Смърт на чорбата,враг на Земята,унищожила футбола у нас!"Наистина унищожихте футбола ни,както и Кремиковци
Пии си хапчетата, да не виждаш постоянно сиви мишки. Нещо за оня ден в Благоевград да добавиш ?!

-
- Контакти:
kartago написа:OBI4AM LEVSKI написа:kartago написа:Ами отворковци, що не питате Йовов как се цели ??? ... И от какъв зор защитата да е спряла ?! Кой мач гледате въобще ?!
Пии си хапчетата, да не виждаш постоянно сиви мишки. Нещо за оня ден в Благоевград да добавиш ?!
Ще добавя,че вас ви го нацепиха на "Армията"

не знам,но на моменти Цска им скрива топката.много елементарни грешки в защитата на Черноморец
OBI4AM LEVSKI ,
Първо, не съм привърженик на ЦСКА ! Но ме дразнят такива полуидиотчета като тебе, на които единствената им цел е да провокират и дразнят хората ! Вие утре, ако победите в Сливен, мача купен ли ще е ?!....
Първо, не съм привърженик на ЦСКА ! Но ме дразнят такива полуидиотчета като тебе, на които единствената им цел е да провокират и дразнят хората ! Вие утре, ако победите в Сливен, мача купен ли ще е ?!....
Този път Ивчо Ангелов е на орилчино ниво-другият е по-зле и то него...
Но коментаторите днес не са най-слабата част от предаването-какви с атези сривове в картината през 5 секунди това един,два три пъти да се случи разбирам,ама то постоянно....
Явно или им е прекалено стара техниката,или са некадърни!!!!!!Щом и мен ме издразнихга дето винаги съм заставал зад журналистите и професията като цяло....
Иначе мачът не струва........
Но коментаторите днес не са най-слабата част от предаването-какви с атези сривове в картината през 5 секунди това един,два три пъти да се случи разбирам,ама то постоянно....
Явно или им е прекалено стара техниката,или са некадърни!!!!!!Щом и мен ме издразнихга дето винаги съм заставал зад журналистите и професията като цяло....
Иначе мачът не струва........