При равен брой точки кой е шампион в Англия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Re: При равен брой точки кой е шампион в Англия

Мнениеот 0007 » 25 апр 2009 22:53

nekakav написа:Той се съгласява с тебе бе прост. Не виждаш ли, че смигва в знак на съгласие. Малоумник.

Абе май ти си негледащия в тази ситуация.Виж,че му е поправил от +2 на +5 в цитата ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 25 апр 2009 22:54

Lord of memories написа:
emarkon написа:оловата разлика се гледа, която е +5 за Пуул, но имаме мач по-малко.

Няма смисъл да гледате за това, щото няма как да се случи.
Най-малкото щото ще хиксирате в УХ.

;)
[/quote]
Какво ме нервираш не мога да разбера, погледни една таблица и виж че пуул е +40 а ние +38
http://uk.eurosport.yahoo.com/football/premier-league/
Или искаш от мен да ти извадя от 40 - 38 и да ти кажа колко прави ли, ебати...
Той се съгласява с тебе бе прост. Не виждаш ли, че смигва в знак на съгласие. Малоумник.

Не знам какво смигва но ми е поправил поста от +2, на своя измислица +5, виж моя пост.
Не знам кой е малумника.
GGMU

Потребителски аватар
red1man2utd
Контакти:

Мнениеот red1man2utd » 25 апр 2009 22:59

Какви равни точки,какви 5 лева?????Вече трябва да е ясно на всички,че шампиона е ясен,същият от последните 2 години,а именно Манчестър Юнайтед :)
Изображение

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 25 апр 2009 23:04

red1man2utd написа:Какви равни точки,какви 5 лева?????Вече трябва да е ясно на всички,че шампиона е ясен,същият от последните 2 години,а именно Манчестър Юнайтед :)
БРАВО КАЗА ИМ ГО :D
Изображение

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 25 апр 2009 23:08

не знам как най-простият отбор в англия дето пуска 8 ГОЛА!!!!!!!!! ЗА ДВА МАЧА срещу отбори от топ 4 в който и да е турнир се надява да е шампион??!!! и кво? от два мача 8-8 освен публиката на другия отбор доволни няма. със същия ефект е и два мача от 0-0 или 1-1 даже е по-добре понеже ти показва че имаш защита, а като имаш само нападение от 8-8 следва, че намаш отбор, понеже колкото и да вкараш няма да биеш само, ако не играеш срещу хъл :D :D :D :D юнайтед показа тази вечер кой е шампион тази година в англия
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 25 апр 2009 23:40

В крайна сметка отговора на въпроса е головата разлика.Това се гледа в Англия за разлика от БГ където се гледат преките двубой.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
milko.
Контакти:

Мнениеот milko. » 25 апр 2009 23:44

Ок. Мерси ;)
[wrapimg=]http://levski-1914.hit.bg/levski_fans3.jpg[/wrapimg]

enterprise
Контакти:

Мнениеот enterprise » 26 апр 2009 00:08

кой го интерисува англия бе , вие знаете ли какъв мач се игра днеска на стадиона във Белене
Гигант(Белене)-Локомотив (Дряново) 0-0 , като целия затвор е бил на стадион като подарък от надзирателите за добри поведение !

Потребителски аватар
Keanu^Reeves
Контакти:

Мнениеот Keanu^Reeves » 26 апр 2009 00:21

Миналата година - ЧЕЛСИ и Манчестър Юнайтед завършиха с равни точки, ЧЕЛСИ беше с по-добри показатели в преките двубои! А накрая им дадоха титлата незаслужено на червените! :evil:
Това е несправедливо! Моралния Шампион е ЧЕЛСИ! Ако Джон Тери беше вкарал и Дузпата в Москва, щеше да е Дубъл!
Но тази годдина помнете ми Думата - Ще има ЖЕСТОКО Отмъщение - ЧЕЛСИ ще размаже в Рим на Стадион Олимпико Манчестър Юнайтед и ще си отмъсти за миналата година!!!!!!
Какви са тези манчестър ве! най-смешен е централното им нападателче бербатоффф ли е картоффф ли е какъв е незнам! Но ще им се стовари гнева на най-добрият НАПАДАТЕЛ в Света - ДИДИЕ ДРОГБА!!!

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 26 апр 2009 00:25

Keanu^Reeves написа:Миналата година - ЧЕЛСИ и Манчестър Юнайтед завършиха с равни точки, ЧЕЛСИ беше с по-добри показатели в преките двубои! А накрая им дадоха титлата незаслужено на червените! :evil:
Това е несправедливо! Моралния Шампион е ЧЕЛСИ! Ако Джон Тери беше вкарал и Дузпата в Москва, щеше да е Дубъл!
Но тази годдина помнете ми Думата - Ще има ЖЕСТОКО Отмъщение - ЧЕЛСИ ще размаже в Рим на Стадион Олимпико Манчестър Юнайтед и ще си отмъсти за миналата година!!!!!!
Какви са тези манчестър ве! най-смешен е централното им нападателче бербатоффф ли е картоффф ли е какъв е незнам! Но ще им се стовари гнева на най-добрият НАПАДАТЕЛ в Света - ДИДИЕ ДРОГБА!!!

Защо не смениш дилара бе момче,тая дрога нещо те е поболяла :D :D :D
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”