Пародията Българско първенство.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Пародията Българско първенство.

Мнениеот v.r.s. » 25 апр 2009 22:59

vesodoc написа:Аааууу, колко страшно, че Миньоро ще бъде забит, там където му е мястото, в Б група!!! Изобщо не ми дреме за перничани!!! Аз съм левскар!!! А тях не ги мислете. Дадоха им стадиона на концесия. Един държавен глава, кметът и целият град обгрижват този отбор!!!! На всичкото отгоре си имат и "енергиен бос", т.е. спекулант с парното, за шеф ДА СЕ МАХАТ!!!! Ако Венци Димитров помага, за да ги пратят, където им е мястото, адмирации за Венци Димитров!!!

Много объркан и неразбираем коментар.Какво означава:
1."Дадоха им стадиона на концесия".На кого друг да го дадат!?!?
2."Един държавен глава, кметът и целият град обгрижват този отбор!!!"Какъв държавен глава,той не е стъпил на стадиона,тъй като не е от Миньор и никога не е направил нищо за отбора досега.Колкото за кмета и целия град които "обслужват" отбора,нормално кой друг да помага!?!?
3." На всичкото отгоре си имат и "енергиен бос", т.е. спекулант с парното, за шеф".Какво парно те гони,той държи голяма част от енергетиката на България,мини,топлофикации,доставките на ядрено гориво за АЕЦ Козлудуй и др.Бизнеса му се знае,докато на Чорни и Батков,не е много ясен,заради това и собственика на отбора ви няма право да влиза в България.
4."Ако Венци Димитров помага, за да ги пратят, където им е мястото, адмирации за Венци Димитров!!!" Този пък кой е???

enterprise
Контакти:

Re: Пародията Българско първенство.

Мнениеот enterprise » 26 апр 2009 12:55

Нали трябваше тоя мач да е уреден а бе журналя некъдърни , защо само серете по хората без да имате никакви доказателства? И после си биете простите глави защо няма хора по стадионите!

Върни се в “Миньор”