Втора година поред вратар "закопа" Лудогорец!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Втора година поред вратар "закопа" Лудогорец!
Вратаря е виновен за това,че направи втората дузпа.Иначе спаси другата дузпа и още едно стопроцентово положение.Затова не може да му се вмени вина за загубата.Виновен е само треньора.Не може при положение,че си с човек повече да се дръпнеш назад и да оставиш инициативата в противника.Не му ли увря главата от двата мача с Динамо миналата година?Но все пак нищо не е загубено-на реванша им трябва победа с 1 на 0 и се класират.
Това което липсва на Лудогорец е самочуствие и добър треньор, тия дърводелци Слован ако играят в нашето първенство ще са извън топ 5. Лудогорец е единственият отбор където има играчи, що годе за едно средно ниво за Европа (от българските), но г-н Домусчиев трябва да сложи по-добър треньор, а не някакъв послушник. Автора на темата е прав за вратаря вчера, но не е прав че са минали по резил Левски ,тях скоро едва ли ще се намери някои да ги бие
И аз мисля че нищо не е загубено, даже резултата е добър за Лудогорец друг е въпроса че можеше и да е по-добър.Тези Слован ги мислех за някакъв добър отбор с луда публика, а то какво излезе средняшко стадионче и публика от семкари.Щом агитката на Лудогорец се чу няколко пъти
. Но по добре не се надявайте на краен успех от двата мача.

Ако не бяхме гледали мача 2:1 си е добър резултат. Някак бързо нарекохте Лудогорец "Евро идиоти" . Май феновете на Левски не им се иска да са сами в тази класация.
Вратаря, че има вина спор няма. Основния проблем обаче си остава голямата БГ стратегия, когато сме силни и мачкаме, да се изтеглим назад, за да разиграваме и да пазим резултата. Чутовна глупост беше при 1:0, човек повече и тотален нокдаун на противника, вместо да го довършиш с гол или два, да се прибереш и да разиграваш. Само че онея получиха импулс и почнаха те да разиграват. Тъпа работа!!! айде стига с тоя страх, тактика, стратегия...
В Разград трябва да играят и да мачкат, а не като поведат с 1:0 да се прибират!!! Петев дано си е направил изводите!
В Разград трябва да играят и да мачкат, а не като поведат с 1:0 да се прибират!!! Петев дано си е направил изводите!

[offtopic]

- ZinedineZidane
- Контакти:
Нищо лично към автора, но като се има предвид една от предните му теми: "Срамно отпадане или...гениален ход?", не бива да има учудване и от нескопосаните сравнения с идиотизма на "сините играчи" (не искам точно днес да свързвам името на Апостола с онези)!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Sleepwalker
- Контакти:
Абсолютно съм съгласен с автора, че загубата до голяма степен се дължи на вратаря! Ударът за първият гол не беше неспасяем, а си беше в обсега на вратаря отвсякъде и просто трябваше да го избие - 100% вратарски гол!!! Положението за дузпата няма да го коментирам, там е ясно, че Стоянов е виновен за нея - тъпо и безсмислено излизане при положение, което не беше 100%-ва заплаха за вратата!!!
Да, извади един удар и една дузпа (която, както всички дузпи, се хваща на късмет), но закопа отбора в положения, които трябваше да извади и отиграе по друг начин!!! До голяма степен Лудогорец трябва да търсят вината И в неподготвения вратар!!!
Да, извади един удар и една дузпа (която, както всички дузпи, се хваща на късмет), но закопа отбора в положения, които трябваше да извади и отиграе по друг начин!!! До голяма степен Лудогорец трябва да търсят вината И в неподготвения вратар!!!

-
- Контакти:
....само като се замисля искахме да го вземем в Ботев Пловдив - ужас
направо с двете ръце се кръстя че не го взехме !
каква му бе работата да излиза да хваща топката за дузпата при втория гол
....имаше двама защитници и бяха съвсем близо и щяха да реагират мисля
и бил национал !
УЖАСССССС
направо с двете ръце се кръстя че не го взехме !
каква му бе работата да излиза да хваща топката за дузпата при втория гол
....имаше двама защитници и бяха съвсем близо и щяха да реагират мисля
и бил национал !
УЖАСССССС
bnborisov написа:Ако не бяхме гледали мача 2:1 си е добър резултат. Някак бързо нарекохте Лудогорец "Евро идиоти" . Май феновете на Левски не им се иска да са сами в тази класация.
Абе кви евроидиоти?! Айде нема нужда да слушате комплексирани единици. За разлика от Левски, Лудогорец играха добър, бърз футбол, просто им дадоха да вземат въздух, иначе онея бяха в нокдаун!!! Харесаха ми и ако Петев не се прай на стратег и да хитрува на реванша, а си играе футбола, който може, Лудогорец ще ги отнесат с 2, 3 гола!

[offtopic]

- nicromanser
- Контакти:
лудогорец отпаднаха, няма никаква възможност да победят в реванша 1-1 2-2 е най-оптимистичния резултат за мен. видя се, че трябва майца за тая работа, та те още нямат победа в историята си в турнирите!!! не е вината за това само във вратаря. цялата полузащита игра много слабо и натовари прекалено много защитата, а те са несретници, едно че нямат срабоотка, друго че не са кой знае какво, нямат и психика. позволиха лесно да се стига до удари и напрежение пред вратаря, за това според мен вратаря няма голяма вина. за да играеш евро мачове си трябва история. такава каквато наще отбори нямат с изключение на ЦСКА
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ[/center]
Върни се в “Футбол - България”