Наско Сираков е част от срамния провал срещу "Иртиш". Толкова по-зле ако е умишлен. Не му ли станаха прекалено много гениалните ходове, предизвикващи подобни провали.
P.S. Учудвам се, че за много от пишещите тук е оправдание, ако "Левски", респ. Батков, Сираков и т.н. са продали (уговорили) купата, титлата и двубоя с "Иртиш". Не мога да го отрека. Но за мен това е още по-срамно.
Срамно отпадане или...гениален ход?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Срамно отпадане или...гениален ход?
eelche написа:Здравейте на всички левскари![]()
Изминалите 2 седмици ни предложиха много емоции-замалко да закрият срамното четирибуквие,цирковете в БФС,евробитките на отборите...
Да си кажа честно бях доста голям оптимист преди началото на сезона за Левски.За съжаление след първия мач срещу посредствения отбор от Казахстан отново проличаха старите слабости и оптимизма ми премина в реализъмЩеше да е странно,ако този слаб и съсипан отбор беше продължил напред при положение,че не успяхме да вкараме гол 180 минути.Безумно слаба двойка защитници,некадърен ляв бек,липса на качествен дефанзивен халф,неефективни нападатели...Има ли смисъл да споменавам,че купихме 3 нови попълнения от които дефакто игра само 1?
Мога да потъна дълбоко в спортно-технически анализ на играчите и на отдавна достигналия "тавана" си на развитие Митов,но не мисля да го правя.
Искам да обърна внимание на сигналите,които Наско даде още в началото на подготовката.Той ясно даде да се разбере,че за 5 години ръководството извърши огромни глупости и Левски София не е мръднал крачка напред в развитието си.Скандално назначения Велислав Вуцов,инж.Гонзо Иванов,Иво "Втория начин" направиха изключителни глупости от управленска некадърност...
Сигурен съм,че Наско е видял тези неща и от висотата на своя интелект е разбрал,че с този безумно слаб отбор е немислим пробив в Европа!Той даде шанс и каза,че Митов трябва да убеди синята общност в гласуваното му доверие.Според мен нарочно остави Митов,който практически му осигури дефакто и де юре сигурен европровал и по този начин своята оставка,както и чистка сред "звездите" на отбора.Наско ще може да назначи треньор на който има доверие и да постави основите на новия вековен Левски,както и да привлече необходимите му играчи тъй като трансферния прозорец все още е отворен,а трансферното лято е в разгара си![]()
Тъй като сезона за нас е (почти) приключил е време за анализи.В нашия форум има наистина много мислещи хора,затова поставям въпроса така-авантюрата на Левски беше срамно отпадане или гениален ход?
Вие сте
По-голяма глупост не бях чел скоро

Явно параноята след поредния евроидиотизъм ви е обхванала още по-силно

Ти изпревари даже и ГА

Много сложни схеми имате в тиквите за излизането от кочината

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Като щрауса се криете от проблемите. Назначили Наско, върнали Сираков. И с каква цел. Нито ще тренира отбора, нито ще играе да бележи голове. На г-н Батков му писна да печели калъфки, а и с Иво Тонев и неговия друг начин не се получи , така че със Сираков и неговия правилен начин / който няма как да вирее вече / да се стигне нещо повече от 2 място за 100 годишнината. А за това дали е ход или срам , точната дума е позор.
eelche написа:Здравейте на всички левскари![]()
Изминалите 2 седмици ни предложиха много емоции-замалко да закрият срамното четирибуквие,цирковете в БФС,евробитките на отборите...
Да си кажа честно бях доста голям оптимист преди началото на сезона за Левски.За съжаление след първия мач срещу посредствения отбор от Казахстан отново проличаха старите слабости и оптимизма ми премина в реализъмЩеше да е странно,ако този слаб и съсипан отбор беше продължил напред при положение,че не успяхме да вкараме гол 180 минути.Безумно слаба двойка защитници,некадърен ляв бек,липса на качествен дефанзивен халф,неефективни нападатели...Има ли смисъл да споменавам,че купихме 3 нови попълнения от които дефакто игра само 1?
Мога да потъна дълбоко в спортно-технически анализ на играчите и на отдавна достигналия "тавана" си на развитие Митов,но не мисля да го правя.
Искам да обърна внимание на сигналите,които Наско даде още в началото на подготовката.Той ясно даде да се разбере,че за 5 години ръководството извърши огромни глупости и Левски София не е мръднал крачка напред в развитието си.Скандално назначения Велислав Вуцов,инж.Гонзо Иванов,Иво "Втория начин" направиха изключителни глупости от управленска некадърност...
Сигурен съм,че Наско е видял тези неща и от висотата на своя интелект е разбрал,че с този безумно слаб отбор е немислим пробив в Европа!Той даде шанс и каза,че Митов трябва да убеди синята общност в гласуваното му доверие.Според мен нарочно остави Митов,който практически му осигури дефакто и де юре сигурен европровал и по този начин своята оставка,както и чистка сред "звездите" на отбора.Наско ще може да назначи треньор на който има доверие и да постави основите на новия вековен Левски,както и да привлече необходимите му играчи тъй като трансферния прозорец все още е отворен,а трансферното лято е в разгара си![]()
Тъй като сезона за нас е (почти) приключил е време за анализи.В нашия форум има наистина много мислещи хора,затова поставям въпроса така-авантюрата на Левски беше срамно отпадане или гениален ход?
Вие сте
Ха - ха - ха! Че е ход, ход е, но чак пък гениален. Аз чистка в отбора още не съм видял и се съмнявам, че ще има. Залагам на един продаден футболист и нов треньор, това ще му е чистката на Наско, а може и един новопривлечен защитник. Другото уж - зимата. После следват серия от няколко добри мача, отборът изкупва вината си и всичко си продължава.... Да ти звучи познато!? Тоя цирк го гледаме всяка година, сега само дресьора е различен.
stg333 написа:чета кой каква глупост направил и не ми става ясно каква точно глупост пък е направил Вили Вуцов докато е бил в Левски 2 месеца
Вили Вуцов е толкова посредствен треньор , че се чудя как се задържа и два месеца начело на отбора .Преди мачовете с Вихрен и БАТЕ гледах тренировката на Левски в село Дамяница и още тогава ми стана ясно ,че този човек след четири дни вече няма да е треньор на Левски .Между другото , накрая на тренировката нападателите тренираха дузпи , като най-добре беше Жо и след него Еньо .Играчът , който пропусна двете дузпи срещу Вихрен и БАТЕ -Гонзо не тренира изпълнение на дузпи , сигурно защото много умее да ги вкарва .Вечерта бяхме на среща с Вили Вуцов в хотел Болярка в Мелник, където той ни каза:Момчета , помнете едно , аз ако не спечеля 5 точки в Шампионска лига ще си отрежа ташаците .Предполагам , че ако си държи на обещанията , трябва да го е сторил вече.
Последна промяна от 727150 на 14 юли 2013 11:02, променено общо 3 пъти.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
- Adramelech
- Контакти:
За отпадането не е виновен нито треньорът, нито играчите. Никой не може да ме убеди, че този отбор не може да отстрани отбор от ранга на Иртиш. То се видя, че не им се играе на "играчите" ни. То и за това си е казано, че рибата се вмирисва откъм главата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
хахахахахахахаххахах xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxax жажажажажажажажаж Синьото ГА
ИД*ОТИ
И най-тъпото е , че не само се оправдавате , но и се гордеете със това , че вашият обор е " продал мача" хахахахахахахахахахахахах ИДИ*ТИ

Последна промяна от DmG на 14 юли 2013 10:50, променено общо 1 път.
- Trueplayer
- Контакти:
Подкрепям автора на темата !!! Това е гениален ход,също толкова гениален,като автогола на Везалов срещу Славия. Той си вкара автогол,защото видя,че отбора не е достатъчно силен за ШЛ,а пак Наско им каза да паднат в Монголия,защото той пък видя,че и за ЛЕ не са достатъчно силни.
Браво авторе,ти си ГЕНИАЛЕН
Браво авторе,ти си ГЕНИАЛЕН

eelche написа:stg333 написа:чета кой каква глупост направил и не ми става ясно каква точно глупост пък е направил Вили Вуцов докато е бил в Левски 2 месеца
Добре,малко офтопик...
Когато назначиха Вили Вуцов цялата синя общност беше срещу него,все пак той дойде след като бяха уволнили скандално нашия любимец Мъри.И до днес се носят слухове,как идеолога на всичко това е бил Вуцов-старши,който тогава е уредил хикса с панчаревци на "Армията",защото Стойчо Младенов му бил съсед.![]()
Няма да забравя едно нагло интервю пред Сашо Диков точно на тоя същия Овчеглав в което ръсеше простотия след простотия.Имахме уредена една страхотна контрола с Вердер в която не само че не успяхме да бием,ами профукахме и дузпа.Нужно ли е да споменавам провалите в Вихрен(пак пропусната дузпа на инж.Гонзо Иванов) и БАТ3(срам,срам,срам и пак пропусната дузпа на инж.Гонзо Иванов).
Това са прекалено много грехове,а като добавим и реакциите след Левски-Славия 1:1 картината става ясна.
дали е била против уволнението на Мъри цялата синя общоност , не знам , така казваш ти, значи е срамота че не сме били Вердер бе ти идиот ли си или какъв си , а срещу Бате ако бяха оставили Овчо за 2 ия мач ги отстранявахме според мен
"...от висотата на своя интелект..."
Момче, големи глупости си натворил! Хем Сираков още като дошъл на Герена, разбрал че Николо Митко не става, хем пък решил да го остави да издъни Левски! За да му се развържели ръцете , че да може да направел чистка където си поиска - треньори, звезди и т.н.?!?!? Голям гений, голям праз! И защо да чака да му се развързват ръцете? Искаш да кажеш че тоя човек няма ташаци да взима решения? Ами значи няма работа в Левски! Та нали точно затова е назначен на тази длъжност, за да взима такива решения! Истината е че Сираков има най-голямата вина за загубата от Иртиш! Сметките му излязоха криви, преценката му беше погрешна, това е положението! И гледаме разни циркове на Гениалния началник на летището, уж да звънка по тутурутката-де ги футболистите? И още други ще има !

Момче, големи глупости си натворил! Хем Сираков още като дошъл на Герена, разбрал че Николо Митко не става, хем пък решил да го остави да издъни Левски! За да му се развържели ръцете , че да може да направел чистка където си поиска - треньори, звезди и т.н.?!?!? Голям гений, голям праз! И защо да чака да му се развързват ръцете? Искаш да кажеш че тоя човек няма ташаци да взима решения? Ами значи няма работа в Левски! Та нали точно затова е назначен на тази длъжност, за да взима такива решения! Истината е че Сираков има най-голямата вина за загубата от Иртиш! Сметките му излязоха криви, преценката му беше погрешна, това е положението! И гледаме разни циркове на Гениалния началник на летището, уж да звънка по тутурутката-де ги футболистите? И още други ще има !