Ботев Пловдив - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Левски
Победа за домакините - 3:1 

- Kris_men2000
5:o за жълтурите.Левскар съм в червата но това е днешната действителност.Колкото и да ми се иска да бием това е реалноста за момента.А аз съм реалист човек и гледам реално за момента.5:0 е най-малкото с което ше се отървем.Така е с този нещастен и скапан отбор толкова .Догодина повече.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Направо идея си нямам. Ботев е в стихията си, но Левски ще скочи като за последно. Левски е слаб, но Ботев имат и мачове в ЕКТ, а това ще окаже влияние върху играта им. Ако гледаме логиката.. за съжаление победа за Ботев. С колко - идея си нямам, но просто разликата е голяма.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- El Grande Capitan
4:1
Ако бяха кротували,говедата щяха да се разминат с 1:0/2:1, сега обаче след Раевите изцепки ше ги аналим безумно...
Ако бяха кротували,говедата щяха да се разминат с 1:0/2:1, сега обаче след Раевите изцепки ше ги аналим безумно...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Не бием ли този отбор на Левски, трябва да забравим амбициите за титла например този сезон. Единствените по-слаби от Левски в момента са: Пирин, Любимец и Нафтата.
Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!
2:1
Видя се , че когато съдиите свирят нормално, Левски няма как да победят, а Ботев мачка!
2:1
Ботев бие тия сини анонимници освен ,ако няма уговорка Мърчо да легне на бившите си за да им вдигне самочувствието малко ,че ако ги бие хептен ще са пред закриване горките
Сега е момента.Бийте ги така,че да им затворите голямата синя уста и да им свалите сините очила.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 

Надявам се на разгром, но ще съм щастлив на победа независимо с какъв резултат.

Не забравяйте,че раненото животно/добиче е най- опасно.