Георги Андонов и Венци Христов национали на момента

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Георги Андонов и Венци Христов национали на момента

Мнениеот urkoto » 10 юли 2013 22:54

fraport написа:Ти луд ли си бе ? И ако вземат Андонов ,кой ще е на скамейката Георги Миланов ли ? Съвсем сте изтрещели вие от селското БИРОИЙЙЙЙ . Спечелели ми някакъв мач без значение и национали да ги правят .Я си вижте средняжкият смешен отбор където не може да мине 10-то място всяка година .БИроито е най-жалкият средняк от всички отбори в А група .Шанаджийската ви купа никой не я брои ....оставате сиедин смешен посредствен провинциален отбор синоним на покупко-продажба !

Глупако, аз съм фен на ЛИТЕКС и Георги Миланов е ЛЮБИМИЯ МИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ :idea:
Май освен политическите си пристрастия трябва в подписа да обознача и футболните си за да не трябва да разкривам такива несъстоятелни типчета като ТЕБЕ :idea:

И горните неща не ми пречат да уважавам и харесвам качествата на супер футболистите Георги Андонов и Венци Христов!!! :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 10 юли 2013 22:55

Всички са големи разбирачи, оставете Любо Пенев да си гледа работата,
едва ли някой от този форум е наполовина компетентен колкото него, че да дава акъл.

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 10 юли 2013 22:58

greenlandia написа:
fraport написа:Сега Комунистите като ви спрат кранчето от спонсора ви ТЕЦ -а изпадате в Б група .Държавни пари за Бироиту ,къде го има това ......кой отбор получава така пари .Ще плащам аз скъп ток и това ще отива за негрите в Бирои ......

Ти си едно просто завидливо КОПЕЛЕ!!!

Не дей псува селски !!!! Това ще го правиш само на мач на БИРОИТУ .Държавни пари за смешният ви отбор .Скоро това ще секне ,защото мутратъа Борисов вече го няма и отново марш в Б група където ви е мястото .

Потребителски аватар
neimar
Контакти:

Мнениеот neimar » 10 юли 2013 22:58

motg написа:Всички са големи разбирачи, оставете Любо Пенев да си гледа работата,
едва ли някой от този форум е наполовина компетентен колкото него, че да дава акъл.

+1
Изображение

Димитър Пенев - "Да не родим преди да сме бременни."

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 10 юли 2013 22:58

urkoto написа:Тези двамата са страхотни футболисти, чудя се защо Пената не им даде шанс за националния? Та фланелката позориха откровени ментета и антифутболисти като бурето Делев, Райков Шпонда, Бандаловски и кой ли още не? А това са двама страхотни футболисти които с изявите си в последния сезон дадоха сериозна заявка за повиквателна! Време е да я получат!

Ти сериозно ли смяташ това? :o :o :o
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 10 юли 2013 23:00

urkoto написа:
fraport написа:Ти луд ли си бе ? И ако вземат Андонов ,кой ще е на скамейката Георги Миланов ли ? Съвсем сте изтрещели вие от селското БИРОИЙЙЙЙ . Спечелели ми някакъв мач без значение и национали да ги правят .Я си вижте средняжкият смешен отбор където не може да мине 10-то място всяка година .БИроито е най-жалкият средняк от всички отбори в А група .Шанаджийската ви купа никой не я брои ....оставате сиедин смешен посредствен провинциален отбор синоним на покупко-продажба !

Глупако, аз съм фен на ЛИТЕКС и Георги Миланов е ЛЮБИМИЯ МИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ :idea:
Май освен политическите си пристрастия трябва в подписа да обознача и футболните си за да не трябва да разкривам такива несъстоятелни типчета като ТЕБЕ :idea:

И горните неща не ми пречат да уважавам и харесвам качествата на супер футболистите Георги Андонов и Венци Христов!!! :idea:

Кво ми пука кой ти е любимият футболист .Какви са тия некадърници като Андонов и Христов .какви национали бълнуваш бе .Ти луд ли си .С какво са се доказали освен с 2-3 гола в смешните уредени мачове на селското БИРОИ .

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 10 юли 2013 23:00

Аман от разбирачи като автора и последователите му. Вземете потренирайте футбол, изкарайте курс за треньори и викайте когото сърце ви иска.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 10 юли 2013 23:02

зеления написа:
urkoto написа:Тези двамата са страхотни футболисти, чудя се защо Пената не им даде шанс за националния? Та фланелката позориха откровени ментета и антифутболисти като бурето Делев, Райков Шпонда, Бандаловски и кой ли още не? А това са двама страхотни футболисти които с изявите си в последния сезон дадоха сериозна заявка за повиквателна! Време е да я получат!

Ти сериозно ли смяташ това? :o :o :o

На тези от Бироито им трябва малко изтрезняване .Забравиха ,че до преди 4 години бяха в Б група .Георги Андонов е футболист за местна консумация ,за отбор като БИРОИ борещ се за 9-10 място .Пази Боже това да е национал , не ни мърда 4-ка от Лихтенщаин !

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 10 юли 2013 23:04

За наша жалост ТЕЦ-а ще продължи да спонсорира Берое като новото правителство ще ни продава техния ток, а евтения от АЕЦ-а ще изнася. Не е жалко, че някой ще издържа Берое, жалко е, че го правят за наша сметка.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Мнениеот hristov25 » 10 юли 2013 23:04

Немога да разбера нещо за пръв път от доста време насам националния отбор се развива успешно и пак се намира някой да му дава съвети. Предпочитам Любо да извика футболисти, които не харесвам, но да постигне резултати, а не такива, които да харесвам и резултатите да са нулеви!!!
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Върни се в “Национален отбор”