Мнениеот КироВарна » 01 юли 2013 13:05
Чакахме титла и медали за сто годишнината и доживяхме.Поздравявам футболистите и треньорския щаб на отбора.Също така и всички,които са работили и имат заслуга за прекрасната школа на най-стария клуб в България.Не бива да забравяме и представянето на батковците от по-горната възрастова група,които също са супер отбор.Естествено поздравявам и феновете,които бяхме до отбора,независимо дали играят деца,юноши или мъже.Искам да поздравя и онези фенове дето много се радват на успехите,но ги няма на стадионите.Всеки разбира се има причина да отсъства и много често причината е важна и непреодолима.Но ще припомня и една стара,но много вярна мисъл,че.....АКО ИСКАШ ДА НАПРАВИШ НЕЩО,ЩЕ НАМЕРИШ НАЧИН.АКО НЕ ИСКАШ,ЩЕ НАМЕРИШ ОПРАВДАНИЕ!Няма ли да ни е срам само да обвиняваме,този и онзи,а себе си да не поглеждаме.Никого не искам да оправдавам и няма да адвокатствам.....НО....Вижда се,че в нашия клуб се работи.За школата нищо освен суперлативи не може да се каже.След идването на Георги Иванов се вижда немалко раздвижване в представителния отбор.Нека всеки помисли,какво може да направи за отбора и да покажем,че освен школа и млади таланти имаме и публика.На представянето срещу Калиакра,най-верочяно ще бъдат поздравени и юношеските формации.Нека напълним "Тича",без значение на какви седалки ще седим.Аз съм готов и на яйцата си да седя,но ще подкрепям отбора.Сигурен съм,че всичко ще тръгне както всички го искаме.Най-важни обаче са феновете и ако ние сме истински привърженици на отбора,трябва винаги да сме плътно до хората,които работят практически за нас.Така както го направиха в други отбори.