Георги Димитров героят на нацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Re: Георги Димитров героят на нацията

Мнениеот Калигула » 29 юни 2013 11:41

Ключе за този неуместен опит за политическа пропаганда и идеализирането на един национален предател.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юни 2013 11:48

Известно ли е на автора на пълната с комунистически патос тема, защо въстанниците от септември 23-та са се били с тояги и лопати - защото престъпниците Г. Димитров и авера му В. коларов, който след 9. Х. 44-та се е хранел само със златни прибори в името на народа и неговото благоденствие са избягали със събраните пари за оръжие в Сърбия, като са ги изпили по кафаните, докато е траело въстанието!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 29 юни 2013 11:49

Баща ми е лежал в затвора в този режим, дядо ми и баба ми никога не са били членове на партията, другият ми дядо до смъртта си не е говорил с родата си, защото е презирал комунизма и идеята до мозъка на костите си!

Моята позиция сам съм си я изградил, но кръвта вода не става, смърт за комунистите и комунизма, трябваше много хора да увиснат на въжето, но вместо това те пак управляват!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юни 2013 11:54

nicromanser на 29 Юни 2013 09:36

dodo7271 написа:http://chitanka.info/text/2898/3

Истината за Георги Димитров. Тежък пияница, сифилистик, доносник на Гестапо и предател на България...

много мразя някой да ми се прави на "демократ" когато родителите му са ходили по манифестации и са викали само БКП, но още повече мразя тия който са станали висшисти(безплатно) през комунизма, ползвали са безплатна медицинска помощ, взимали са комунистическа заплата а сега станаха най-големите критици на онова времеАватар
nicromanser Мнения: 14

А ти знаеш ли, че ПО ОНОВА ВРЕМЕ на манифестаций се ходеше организирано от работата, училището, ВУЗ-а и който не отидеше го наказваха, даже и до уволнение се стигаше, а партийните секретари само това и следяха, даже и кой вика и не вика БКП-е!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 29 юни 2013 11:55

stanislav89 написа:Баща ми е лежал в затвора в този режим, дядо ми и баба ми никога не са били членове на партията, другият ми дядо до смъртта си не е говорил с родата си, защото е презирал комунизма и идеята до мозъка на костите си!

Моята позиция сам съм си я изградил, но кръвта вода не става, смърт за комунистите и комунизма, трябваше много хора да увиснат на въжето, но вместо това те пак управляват!

Значи роднините ти са били народо изменници, заслужили са си съдбата. Нека сега се кланят пред капиталистите.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 29 юни 2013 12:12

Преди 10.XI. 1989-та един извънземен с размерите на великан кацнал на Земята в България. Взел един човечец в шепата си и го попитал - ти какъв си? - Човечецът отговорил скромно - физик, аа ти ще ми потрябваш, казал извънземният и го сложил в джоба си. Взел друг човечец и него го попитал същото - атомен инженер, също скромно отговорил човечецът и той отишъл в джоба на извънземния след одобрението му, третия човечец отговорил гордо, като извикал от шепата на извънземния - ПАРТИЕН СЕКРЕТАР! - БРАВОО, КАЗАЛ ИЗВЪНЗЕМНИЯ, КАТО ИЗРЪКОПЛЯСКАЛ СИЛНО!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 29 юни 2013 12:16

alexveselinov написа:Ключ на темата!

Не се притеснявай,докладван си.
Последна промяна от джугашвили на 29 юни 2013 12:17, променено общо 1 път.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 29 юни 2013 12:16

Калигула написа:Ключе за този неуместен опит за политическа пропаганда и идеализирането на един национален предател.

Ти също.
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 29 юни 2013 12:17

nicromanser написа:...
много мразя някой да ми се прави на "демократ" когато родителите му са ходили по манифестации и са викали само БКП, но още повече мразя тия който са станали висшисти(безплатно) през комунизма, ползвали са безплатна медицинска помощ, взимали са комунистическа заплата а сега станаха най-големите критици на онова време

Имаш право да мразиш. След като възприемаш по този начин разсъжденията на хората. Друг е въпросът дали твоите разсъждения са правилни. Дали имаш основание да обобщаваш? Следствие от поддаване на манипулации или интерес от защита на кауза.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 29 юни 2013 12:18

nicromanser написа:
dodo7271 написа:http://chitanka.info/text/2898/3

Истината за Георги Димитров. Тежък пияница, сифилистик, доносник на Гестапо и предател на България...

много мразя някой да ми се прави на "демократ" когато родителите му са ходили по манифестации и са викали само БКП, но още повече мразя тия който са станали висшисти(безплатно) през комунизма, ползвали са безплатна медицинска помощ, взимали са комунистическа заплата а сега станаха най-големите критици на онова време

Сигурно мразиш и себе си, че си неумен, но това нас какво ни интересува?
:lol:

димИтров е един болен човек.
Много болен.
Като всички комунисти!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”