шапки долу.....

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
pivcoto
Контакти:

Re: шапки долу.....

Мнениеот pivcoto » 15 апр 2009 09:49

gugushito написа:сега надявам се е ясно на всички защо ЛИВЪРПУЛ е най-великия за мен отбор.... просто големи !!!!когато обаче играеш със силен противник трябва и малко късмет... тази вечер не ни стигна ! дано в първенството да потръгне още малко и да ликуваме в края на сезона, тази година го заслужават !!!

Аз,а предполагам и ти,братле,се гордея,че съдбата ме е насочила към този велик отбор.Остави черногледите завистници да си бръщолевят квото си искат.Остави настрана и малките неща като късмет,това че сме отпаднали и т.н.ВИЖ ДУХЪТ НА ТОЗИ ОТБОР,ДА СКОЧИШ ВЪПРЕКИ НЕОБРАТИМИЯ РЕЗУЛТАТ,ВИЖ ФЕНОВЕТЕ НА ТОЗИ ОТБОР,ПЕЕЙКИ ХИМНА ЦЯЛ МАЧ...ТОВА НЕ Е ОБИКНОВЕН КЛУБ,ХОРА...ТОВА Е РЕЛИГИЯ...Кой,кажете ми кой друг клуб в света има такава харизма...НЯМА

Потребителски аватар
waFry BSFC
Контакти:

Мнениеот waFry BSFC » 15 апр 2009 09:50

Фен съм на Юнайтед , вчера на драго сърце подкрепях Ливърпул и наистина много ,ама много ме е яд ! За мен те щяха да спрът ,,небесната,, Барса .. Иначе тази година найстина всички ги е страх от вас , но важното е ,че е заслужено ! Поздрави и горе главите !
ТИЧА ДО ГРОБ !
Изображение

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 15 апр 2009 10:00

Не може ли поне един път да се говори нормално за футбол(дори не за български отбори),а веднага ще се намери някой пиян или дрогиран неграмотник,който ще развали добрите впечатления от мача!Някои се събуждат с омраза не само към околните,а и към самия себе си!(sinbiqn)
Последна промяна от al_ex1 на 15 апр 2009 10:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 15 апр 2009 10:01

waFry BSFC написа:Фен съм на Юнайтед , вчера на драго сърце подкрепях Ливърпул и наистина много ,ама много ме е яд ! За мен те щяха да спрът ,,небесната,, Барса .. Иначе тази година найстина всички ги е страх от вас , но важното е ,че е заслужено ! Поздрави и горе главите !

Абе вие само Ливърпуул хвалите.А Челси,които ги отстраниха,ряпа да ядат а?Сега и Челси направиха супер мач.Челси изнесоха 2 страхотни мача,а Ливърпуул 1 така че заслужено са на 1/2 финал.
П.С.Челси не ги е страх от Ливърпул ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

MITKO7010B

Мнениеот MITKO7010B » 15 апр 2009 10:21

ПОЗДРАВИ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ОТ АНГЛИЯ ТАКОВА ЧУДО НЯМА И НЕ ЩЕ ИМА

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 15 апр 2009 10:23

ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ПОСПРЕ ТОЯ КЪСМЕТ ЗА ЛИВЪРПУЛ, НЕ СТАВА ВИНАГИ ДА ТИ ИДВА С ЛОПАТАТА :!:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

hristogd
Контакти:

Мнениеот hristogd » 15 апр 2009 10:26

djonik написа:Абсолютно уреден мач. В момента, в който Ливърпул можеше да вкара още голове и да отстрани Челси, Рейна си вкара автогол. Подредена работа.

Ти си болен!Чети за художествена гимнастика,не се занимавай с футбол!

Чичо Минчо
Контакти:

Мнениеот Чичо Минчо » 15 апр 2009 10:37

Няма по-велик клуб от Ливърпул!!! Снощи го доказа за пореден път!!! Много ме е яд от изпуснатия шанс, но и съм щастлив, че съдбата ме е направила фен на този отбор!!! Челси 100 пъти да ни бият никога няма да имат това величие - средняшко отборче направено с комунистически пари, което ще залезе, когато Абрамович фалира или Путин си поиска парите обратно.......

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 апр 2009 10:59

kronos написа:ВРЕМЕ БЕШЕ ДА ПОСПРЕ ТОЯ КЪСМЕТ ЗА ЛИВЪРПУЛ, НЕ СТАВА ВИНАГИ ДА ТИ ИДВА С ЛОПАТАТА :!:

Подкрепям. Освено това лузърите трябва да си купят и някой друг футболист. Не става с трима играча в състава и 8 житни бегача...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 15 апр 2009 11:47

Трябвало на червените малко късмет...за 1:0 гол чист късмет, за 2:0 дузпа която не всеки съдия би свирил...
Ама още мънинко късмет за най-калитарския отбор...

Върни се в “Ливърпул”